YOKOHAMA-RENKAAT

Yokohama-renkaat ovat japanilaisen rengasosaamisen todellinen ylpeydenaihe. Yli sata vuotta sitten Japanissa perustettu Yokohama on tunnettu rengasalalla tarkasta suunnittelu- ja testaustyöstä, joka näkyy renkaiden kovana suorituskykynä eri vuodenaikoina. Yokohamalle on tärkeää tehdä laadukasta ja kestävää työjälkeä, ja kaikki Yokohama-renkaat testataan ajoon sopiviksi ja turvallisiksi valinnoiksi.

Yokohama on erityisen tunnettu erilaisten kesä- ja talvirenkaiden teknisen tarkkana valmistajana. Koko Yokohaman tuotanto sisältää niin henkilöautojen kuin katumaasturien, rekkojen kuin bussien renkaiden valmistusta, ja japanilainen tarkkuus ulottuu koko tuotantoketjuun. Etenkin renkaiden luotettavuus, kulutuksen kestävyys ja hiljaisuus tien päällä saavat kiitosta Yokohaman renkaiden käyttäjiltä.

Japanilainen rengasala tunnetaan teknisistä innovaatioistaan ja jatkuvasta tuotetestauksesta, mikä näkyy Yokohama-renkaiden kehityksessä ja luotettavuudessa. Yokohama renkaat työllistävät yli 24 000 alan ammattilaista eri puolilla maailmaa, ja vankka osaajien joukko kehittää renkaita jatkuvasti kohti kovempia suorituksia. Yokohama on myös ensimmäinen japanilainen rengasvalmistaja, joka sai ISO9001 -sertifikaatin tunnustuksena laadukkaasta suunnittelusta, tuotekehityksestä, tuotannon järjestelyistä ja muista renkaisiin liittyvistä palveluista.

Valitse siis Yokohama-renkaat, kun etsit luottokaveria tien päälle! Point S -ketju jakelee ja asentaa Yokohama renkaat luotettavasti ja ammattitaidolla eri puolella Suomea, jotta sinä voit keskittyä ajamiseen rengashuollon sijaan.

Katso lähin jälleenmyyjä
YOKOHAMA Nurburgring nov 2007
Yokohaman Euroopan tuotekehityksen päämaja sijaitsee Nürburgringillä.

Japanilaiset Yokohama-renkaat testataan Suomen olosuhteisiin sopiviksi

Yokohama ei mene renkaiden valmistamisessa siitä missä aita on matalin. Tunnettuja rengasmalleja ei kopioida muoteista, vaan jokainen malli koeajetaan ja testataan siinä ympäristössä, jonne renkaat suunnitellaan käytettäväksi.  Yokohaman henkilökunta tekeekin jatkuvasti testiajoja tien päällä ympäri maailmaa, jotta rengasmalleissa voidaan huomioida esimerkiksi tien pintojen erot eri maissa parhaalla mahdollisella tavalla. Yokohama-renkaat ovatkin loistava esimerkki siitä, kuinka premium-luokan renkaita saa Suomesta ja suomalaiseen säähän sopivana järkevään hintaan.

Tutkimuslaitoksen lisäksi Yokohamalla on omat testauslaitokset eri mantereilla, ja Yokohaman Euroopan tuotekehityslaitos löytyy teknologisesta osaamisestaan tunnetusta Saksasta. Eri puolilla maailmaa sijaitsevat testilaitokset takaavat sen, että Yokohama -renkaat ovat ajan tasalla eri sääolosuhteiden ja vuodenaikojen vaatimuksista.

Yokohama -renkaat testataan myös Suomessa paikan päällä, jotta renkaiden valmistuksessa voidaan huomioida Suomen teiden erilaiset ominaisuudet parhaalla tavalla, verrattuna esimerkiksi Keski-Euroopan teihin.  Renkaita testataan Pohjoismaissa myös talvitestiradalla, jolloin esimerkiksi tien liukkaus, märkyys ja urat voidaan ottaa huomioon renkaiden tuotekehityksessä. Näin ollen Yokohama-renkaat vastaavat erinomaisesti suomalaisen autoilijan vaatimuksiin, sillä ne räätälöidään jo valmistusvaiheessa pohjolan vaativiin olosuhteisiin sopiviksi.

Katso lähin jälleenmyyjä

Kovan suorituskyvyn taustalla on vahva tekninen osaaminen

Yokohaman omassa tutkimuslaitoksessa suunnitellaan, testataan ja kehitetään Yokohaman renkaat mahdollisimman suorituskykyisiksi ja turvallisiksi. Japanilainen tarkkuus ja tutkimukseen perustuva osaaminen näkyy etenkin Yokohaman teknologiassa, jossa käytetään Yokohaman suunnittelemia innovaatiota. Yokohama -renkaat tehdään esimerkiksi merkin oman kumisekoituksen pohjalle, joita muut valmistajat eivät käytä. Koska Yokohama käyttää normaalia matalampaa lämpötilaa renkaiden valmistuksessa, renkaisiin voidaan yhdistää aivan uniikkeja ominaisuuksia, joita ei voisi korkeamman lämpötilan kumin käsittelyssä tehdä. Näin ollen Yokohama renkaat eroavat monista muista rengasvalmistajista, sillä renkaiden oma valmistusprosessi mahdollistaa pidon ja kulutuskestävyyden parantamisen yhä korkeammalle tasolle. 

Yokohama-renkaat menestyvät myös säännöllisesti puolueettomien tahojen tekemissä rengastesteissä, joissa renkaiden pisteet ovat perinteisesti korkeaa luokkaa. Ja miksipä eivät olisi, sillä innovatiivinen suunnittelu ja etukäteistestaus tuovat erinomaisia tuloksia esimerkiksi silloin, kun renkaiden turvallisuutta ja kokonaissuoritusta testataan.

Yokohama-renkaat valmistetaan ympäristö huomioon ottaen

Yokohaman tuotekehityksessä ja valmistuksessa otetaan huomioon ympäristöseikat jokaisessa valmistuksen vaiheessa. Yokohama panostaa tehokkaasti CO2 -päästöjen vähentämiseen, jätteiden käsittelyyn ja kokonaisvaltaisesti ympäristötietoiseen rengasvalmistukseen. Esimerkiksi BluEarth-Es32 -mallissa renkaan polttoainetehokkuus on hiottu huippuunsa siten, että ajaminen säästää mahdollisimman tehokkaasti myös polttoaineen kulutusta. Yokohama renkaat ovat rengasalan vihreyden kärjessä, sillä esimerkiksi kaikkien Yokohaman tehtaiden tavoitteena on saavuttaa nollapäästöjen raja. Usea tehdas onkin onnistunut tässä jo yli kymmenen vuoden ajan.

Yokohamalla on meneillään useita eri ohjelmia ympäristöjalanjäljen pienentämiseksi ja tuotantoprosessia on muutettu kokonaisuudessaan energiatehokkaaksi. Yokohaman tempauksiin on kuulunut myös puolen miljoonan puun istutus ympäri maailmaa. Tehtailla myös kierrätetään valmistuksen teollisuusjätettä tehokkaasti, joten Yokohama on sekä suorituskykyinen että ehdottoman ympäristötietoinen valinta!

Yokohama IceGuard IG65

Yokohama IceGuard IG65 -nastarengas on talviajoon suunniteltu, erinomaisen hinta-laatusuhteen henkilöauton nastarengas. Renkaalla on testattu erinomainen suorituskyky jäisellä tiellä, jolloin se on erittäin hyvä valinta Suomen leveyksille henkilöautoihin.

Paranneltu nastapito ja tasapainoinen ajokokemus kohtaavat Yokohaman nastarenkaan suunnittelussa. Rengasmallissa on uusi innovatiivinen nastojen muotoilu, talviajoon optimoitu kulutuspinta ja materiaalina piidioksidi-yhdiste, joka parantaa kumin kestävyyttä ja pitoa talven teillä.

Tutustu renkaaseen!

Yokohama IceGuard IG60 -kitkarengas tarjoaa tasapainoista ajokokemusta Suomen talveen. Renkaan materiaaliseos mukautuu tienpintaan, ehkäisee vesiliirtoa ja kuluu tasaisesti. 

Renkaan pintakuviointi on kehitetty vastaamaan sekä jäisen, lumisen että märän tienpinnan asettamiin haasteisiin. Epäsymmetrinen kuviointi tarjoaa sekä paranneltua pitoa että tasapainoista ajokokemusta. Kitkarenkaan äänenvoimakkuus on hiljaisempi, ja sen polttoainetta säästävä suunnittelu tarjoaa taloudellisen ajokokemuksen. 

Tutustu renkaaseen!
Yokohama BluEarth ES32

Yokohama BluEarth ES32 on henkilöauton kesärengas, jonka tehostetut pito-ominaisuudet toimivat erinomaisesti myös märällä tiellä ajaessa. BluEarth ES32 -renkaat sopivat erinomaisesti ajoon, jossa tarvitaan tasapainoista, turvallista ja polttoainetta säästävää luottorengasta. Renkaiden materiaalit ovat Yokohaman oman tuotannon tulos, ja mallissa on innovatiivinen, ajon vakautta tukeva pinnoitus.

Renkaisiin on suunniteltu selkeä ja voimakasta pitoa tukeva pintakuviointi, joka lisää ajon varmuutta esimerkiksi silloin, kun jarrutusvarmuus märällä pinnalla halutaan maksimoida. Yokohama BluEarth ES32 -rengas on suunniteltu polttoainetta säästäväksi, joten se on erinomainen taloudellinen valinta. 

Tutustu renkaaseen!
Yokohama BluEarth AE50

Yokohama BluEarth AE50 varma ja kestävä henkilöauton rengas, jonka ajon äänenvoimakkuus on suunniteltu normaalia hiljaisemmaksi. Rengasmalli on erinomainen valinta märälle ja kuivalle pinnalle, jossa kilometrit taittuvat sujuvasti hiljaisemman ajoäänen saattelemana.

Yokohaman BluEarth AE50 on turvallinen ja suorituskykyinen valinta, kun etsit myös polttoaineen kulutukselle taloudellista rengasta. Renkaan epäsymmetrinen pintakuviointi vahvistaa tasapainotettua, kestävää ja kovaa pitoa tehostavaa ajotapaa. Renkaan materiaalina on niin ikään Yokohaman erikoiskumiseos. Alhainen  vierinvastus vahvistaa tasapainoista ja polttoainetta säästävää ajokokemusta.

Tutustu renkaaseen!

Saat Yokohama-renkaat ja kaikki rengaspalvelut Point S -liikkeistä ympäri Suomea

Saat laadukkaat ja juuri tarpeisiisi kartoitetut Yokohama -renkaat Point S -ketjun toimipisteistä ympäri Suomea. Maailman suurimpana rengasketjuna vastaamme erilaisten rengastöistä yrittäjävetoisella ammattitaidolla aina Helsingistä Sodankylään saakka. Löydät kaikkien liikkeidemme yhteystiedot verkkosivuiltamme, josta voit kätevästi tarkastaa lähimmän Yokohama -renkaiden palvelevan toimipisteen.

Point S -kumppanuusverkosto mahdollistaa laajan rengaspalveluiden valikoiman. Kunnia-asiamme on tehdä autoilustasi turvallisempaa, sillä asiaasi hoitavat rautaiset alan ammattilaiset. Palvelumme vaikuttavat suoraan liikenneturvallisuuteen, koska laadukkaat Yokohama -renkaat yhdistettynä asiakaslähtöiseen palveluun tekevät ajokokemuksesta huoletonta ja varmaa.

Point S on toiminut Suomessa jo vuosikymmenen, jonka aikana ketju on rakentanut Suomeen vaikuttavan rengasalan toimijoiden verkoston, jolla on vahva ostovoima. Yrittäjäliikkeiden välinen yhteistyö mahdollistaa taloudelliset ja parhaat palvelut sinun rengastarpeisiisi.  Voimme tarjota suurten Point S -ketjun yhteisostojen kautta hyvin alan vertailua kestävät hinnat. Kun siis etsit rengasalan osaavinta palvelua ja suorituskykyisimpiä tuotteita autoosi, löydät ne fiksuun hintaan Point S -ketjun toimipisteistä.

Yokohama-renkaat ovat loistava esimerkki Point S -ketjun laadukkaasta tuotevalikoimasta, ja kauttamme löydätkin suorituskykyisimmät rengasvalinnat helposti ja järkevään hintaan.

Kun siis etsit autoosi parhaimpia rengaspalveluita ja uusia suorituskykyisiä renkaita kesään tai talveen, vieraile lähimmässä Point S -liikkeesäsi!

Renkaat

TUTUSTU YOKOHAMA RENKAISIIN LIIKKEISSÄMME