Nastarengas

Yokohama
IceGuard IG65

Yokohaman IceGuard IG65 -rengas on erinomainen valinta turvalliseen ja suorituskykyiseen talviajoon. Rengasmalli yhdistää varman pidon ja laadukkaan suunnittelun osaksi tasapainoista ajokokemusta. Jos renkaan erinomainen käyttömukavuus, luotettavuus ja pitävyys Suomen talvisilla teillä kuulostavat hyvältä, Yokohaman IceGuard IG65 -rengas on autoosi oikea valinta.

Löydät japanilaista laatuosaamista edustavat Yokohama -renkaat ympäri Suomea täyden palvelun Point S -rengasliikkeistä. Kun etsit rengasalan rautaista palvelua ja parhaimpia renkaita, käänny siis lähimmän Point S -liikkeen puoleen.

Yokohama IceGuard IG65:

  • jäisille teille kehitetty innovatiivinen nastamalli
  • pintakuviointi tukee vahvaa pitoa jäällä ja lumella
  • polttoainetta säästävä suunnittelu
  • Suomen olosuhteisiin sopivaksi testattu
Yokohama IceGuard IG65
Katso lähin jälleenmyyjä

Yokohama IceGuard IG65 -nastarengas on turvallinen valinta talven teille

Yokohaman IceGuard IC65 -nastarengas on luotettava rengasvalinta henkilö- ja pakettiautoihin sekä katumaastureihin, kun autoilulta etsitään tasapainotettua ja turvallista kokemusta. Rengas soveltuu erinomaisesti suorituskykyiseen ajoon niin jäisellä, lumisella kuin märällä tien pinnalla.

Renkaiden innovatiivinen uusi nastamalli on kehitetty vastaamaan juuri pohjoisen ajo-olosuhteiden liukkaiden ja lumisten teiden haasteisiin. Nastan kovametalliosan kiinnityksessä on käytetty erityistä teknologiaa ja kuviointia, joka tuo tehostettua pitoa jäiselle tielle. Nastojen määrä renkaassa riippuu luonnollisesti halutusta renkaan koosta, ja IceGuard IG65 -renkaassa nastojen määrä vaihtelee huikean 158 – 172 kappaleen välillä. Renkaiden rivitys on myös optimoitu tasapainottamaan ajoa talviteillä.

Japanilainen huippuluokan rengasosaaminen näkyy myös IceGuard IG65-renkaan pintakuvioinnissa ja urituksessa. Renkaan ristikkäinen kuviointi, mutkittelevat uurteet ja leveät sivusuuntaiset uurrokset tukevat turvallista ja tasapainotettua ajoa.

Renkaan kulutuspinta on niin ikään optimoitu Suomen olosuhteisiin sopivaksi. Renkaan piidioksidi-yhdiste parantaa kumin kestävyyttä, joten IceGuard IG65 -rengas onkin myös taloudellinen valinta laadukkaaseen talviajoon. Yokohamalle tuttuun tyyliin renkaiden polttoainetaloudellisuuteen on kiinnitetty huomiota suunnittelussa, minkä ansiosta voit säästää polttoaineen kulutusta läpi ajon.

Katso lähin jälleenmyyjä

Yokohama IceGuard IG65 -rengas on testattu pohjoisen talveen sopivaksi

Pitkän historian omaavat Yokohama -renkaat edustavat japanilaisen rengasosaamisen kiistatonta kärkeä. Yokohaman renkaiden suosion taustalta löytyy pitkäjänteinen kehitys- ja testaustyö, joka tekee renkaista erinomaisia paikallisiin olosuhteisiin.

Yokohaman kaikki renkaat testataan niissä olosuhteissa, joihin ne on tarkoitettu käytettäviksi. Yritys on perustanut eri mantereille omat tuotekehityslaitokset ja testiradat, jotka vastaavat paikallisia olosuhteita. Yokohaman IceGuard IG 65 -renkaiden tavoin Suomen talven olosuhteisiin sopivat renkaat koeajetaan omalla talvitestiradalla. Näin ollen voit varmistua siitä, että saat testattua ja taattua premium-rengaslaatua järkevään hintaan.

Puolueettomisssa talviajoa simuloivissa testeissä Yokohaman IceGuard IG65 -rengas on menestynyt kokonaissuorituskyvyltään erinomaisesti. Esimerkiksi auton kiihdytys, jarrutus ja renkaiden suorituskyky on testattu jäällä, lumella ja märällä asfaltilla. IceGuard IC65 -rengas on niittänyt kiitettävät kokonaispisteet ja saanut kiitosta etenkin lyhyestä jarrutusajasta haastavalla talvitiellä.

Point S jakelee laadukkaat ja kestävät Yokohama-renkaat ympäri Suomea

Yokohama IceGuard IG65 -rengas on vain pintaraapaisu Yokohaman renkaiden tasaisesta laadusta ja kestävästä suorituskyvystä.

Kun siis etsit kestäviä renkaita fiksuun hintaan, käänny lähimmän Point S -ketjun rengasliikkeen puoleen. Meiltä löydät kesän ja talven Yokohama -renkaat ympäri Suomea eri malleissa ja eri autoihin sopivina. Liikkeidemme verkosto yltää aina Helsingistä Lappiin saakka, ja edustamme Suomessa maailman suurista rengasalan ketjua.

Kunnia-asiamme on edistää liikenneturvallisuutta koko Suomessa. Kun alta löytyvät testatusti pitävät Yokohaman talviajoon testatut renkaat, voit keskittyä itse ajamisen huolettomuuteen.

Point S koostuu Suomessa itsenäisten yrittäjien rengasliikkeistä, joista löydät rengasalan kovimmat osaajat ja parhaat palvelut. Rengasalan suomalaisten yrittäjien yhteistyö takaa aina kilpailukykyiset hinnat. Voimme tehdä isoja yhteisostoja, jonka ansiosta renkaiden hinnat pysyvät sinulle aina järkevinä.