Mikä Point S on?

Point S on maailman suurin rengasketju, johon suomalainen Full Fit Team Oy liittyi 09.09.2009. Full Fit Team on itsenäisten rengasliikkeiden omistama kehitys- ja hankintayhtiö. Yrityksemme on perustettu 1999 ja yhtiöllämme on tällä hetkellä aktiivisia osakasyrityksiä ympäri Suomen. Osakasyrityksillä on lukuisia toimipaikkoja aina Helsingistä Kittilään asti, lisäksi partner-liikkeitä sekä hyötyajoneuvojen renkaiden pinnoituslaitoksia.

Point S Suomessa

Tehtävänämme on toimia jäsenyritystemme yhteisten hankintojen koordinaattorina sekä tuottaa jäsenyrityksillemme esimerkiksi koulutuspalveluja. Useiden jäsenyritysten ansiosta voimme toteuttaa suuria yhteisostoja. Suurten kertatilausten ansiosta pystymme neuvottelemaan edullisemmat hinnat myös niille kaikista laadukkaimmille premium-luokan renkaille. Edullinen sisäänostohinta siirtyy suoraan renkaiden edulliseen ulosmyyntihintaan kuluttajille ja yrityksille.

Useimmat jäsenyrityksemme ovat ns. täyden palvelun rengasliikkeitä. Se tarkoittaa sitä, että saat jäsenyrityksistämme palvelua kaikissa renkaisiin ja alumiinivanteisiin liittyvissä tarpeissa. Liikkeidemme erikoispalveluita ovat mm. renkaiden kausisäilytys rengashotelleissa, aurauskulmien säätö, renkaanvaihto, nelipyöräsuuntaus, renkaiden tasapainotus ja saippaus. Osassa liikkeissämme on myös raskaan kaluston 24 h rengaspalvelu.

Kaikkia liikkeitämme yhdistää siistit ja nykyaikaiset tilat, joissa sinua palvelee koulutettu ja palvelualtis henkilökunta.

Parempaa rengasosaamista, parempaa autoilua, turvallisempi liikenne

Moni ei ajattele äkkiseltään rengasalan merkitystä jokapäiväiseen elämäämme. Hyväkuntoiset ja oikein asennetut renkaat ovat kuitenkin liikenneturvallisuuden kannalta äärimmäisen tärkeät. Siksi työmme on tarkkuutta vaativaa ja koemme sitä kohtaan suurta vastuuta. Virheitä ei voi jäädä selittelemään – siksi niitä ei saa tulla.

Laadukkaat työkalut ja renkaat ovat avainasemassa virheettömyyden suhteen. Siitä johtuen yhteistyökumppaneinamme toimivat rengasalan suurimmat maahantuojat. Se takaa tuotteidemme erinomaisen laadun ja kilpailukykyiset kuluttajahinnat huippuostosopimusten kautta.

Ota yhteyttä

Point S maailmalla

Point S -rengasketju toimii tällä hetkellä yli 30 eri maassa, 4 eri mantereella, yli 5500 toimipisteessä ja yli 2900 itsenäisen rengasyrittäjän voimin, mikä tekee Point S:stä maailman suurimman rengasketjun. Ketju myy vuosittain yli 18 miljoonaa rengasta.

Point S on perustettu Ranskassa vuonna 1971, josta se laajentui nopeasti 1980-luvulla kahteen muuhun renkaiden ja autoilun suurmaahan Italiaan ja Saksaan. Nykyisin Point S toimii lähes jokaisessa Euroopan maassa. Seuraavaksi se lähtee valloittamaan Pohjois-Amerikkaa, Afrikkaa ja Aasiaa.

Yhtiöllä oli alusta asti vain yksi tavoite: nousta kovalla työllä ja rautaisella osaamisella rengasalan merkittävimmäksi toimijaksi kuluttajien silmissä.

Nykyisin Point S on selkeä markkinajohtaja alallaan ja suurimpana rengasketjuna se voi todeta, että alkuperäiseen tavoitteeseen on päästy. Nyt tehtävänä on pysyä ykkösenä ja luoda rengasalan uusia suuntaviivoja kohti parempaa ja turvallisempaa autoilua.

Point S – yhdessä vahvempia

Point S -rengasketju yhdistää jokaisen maan osaavimmat rengasliikkeet yhdeksi verkostoksi. Vaikka liikkeet pysyvät yksityisten yrittäjien omistuksessa, niin verkoston ansiosta yrittäjien mahdollisuudet menestyä kasvavat huomattavasti esimerkiksi edullisten sisäänostohintojen ansiosta.

Yrittäjämäinen asenne on Point S -rengasketjun ydinarvoja. Sen takia ketju ei ole halunnut ”ketjuttaa” yrityksiä, vaan se antaa yrittäjille vapauden toimia kukin itselleen parhaalla tavalla, kuitenkin huolehtien myös siitä, että ketjun omat tavoitteet täyttyvät.

Yrittäjämäisyyden lisäksi toinen keskeinen arvo on asiakaslähtöisyys. Kun palvelemme kuluttajia korkeimmalla mahdollisella asiakaspalvelun tasolla, niin varmistamme heille miellyttävän palvelukokemuksen. Kuppi kuumaa ja kahvileipä eivät ole laisinkaan epätavallinen näky asiakkaidemme odottaessa esimerkiksi renkaanvaihtoa. Toki palvelukokemuksen ydin lähtee aina itse palvelun toimivuudesta, minkä takia Point S kouluttaa jatkuvasti jäsenyritystensä työntekijöitä, jotta voimme yhdessä toimia joka päivä hieman eilistä paremmin.

Katso lähin liike