Osta Yokohama-renkaat tyytyväisyystakuulla

Kun ostat uudet Yokohama-renkaat saat kahden viikon tyytyväisyystakuun. Se tarkoittaa sitä, että saat ajaa renkailla kaksi viikkoa, ja jos et ole tyytyväinen, voit tuoda renkaat takaisin ja palautamme rahasi.

Saat Yokohama-renkaat kahden viikon tyytyväisyystakuulla Point S -rengasliikkeestä

Tarjoamme uusien Yokohama-renkaiden ostajalle kahden viikon tyytyväisyystakuun Point S -liikkeissä ympäri Suomen. Ammattitaitoiset rengasmyyjämme auttavat sinua mielellään valitsemaan käyttötarpeisiisi ja autoosi parhaiten sopivat Yokohama-renkaat. Kysy lisää Yokohama-tyytyväisyystakuusta lähimmältä Point S -kauppiaaltasi!

Saat liikkeistämme uusien huippurenkaiden lisäksi kaikki renkaanvaihdon ja -huollon palvelut, jolloin pääset itse nauttimaan ajomukavuudesta avaimet käteen -periaatteella. Tervetuloa rengasostoksille!

Katso lähin jälleenmyyjä

Miksi valita Yokohama-renkaat?

Yokohama-renkaat ovat monelle varma valinta: ne tunnetaan ennen kaikkea korkeasta laadusta, turvallisuudesta ja taloudellisuudestaan. Japanilaisvalmistajan yli sadan vuoden kehitystyö on nostanut Yokohama-renkaat pysyvälle paikalle suosituimpien rengasmerkkien kärkeen maailmanlaajuisesti. Jokainen malli koeajetaan ja testataan siinä ympäristössä, jonne renkaat on suunniteltu käytettäväksi.

Valitsemalla Yokohaman, saat fiksuun hintaan premium-tason ajomukavuutta niin ammatti- kuin arkikäyttöön kaikkiin ajoneuvoihin.

  • Yokohama on maailman vanhimpia rengasvalmistajia: yritys perustettiin jo vuonna 1917. Yokohama Rubber Co.,Ltd on Japanin toiseksi suurin rengasvalmistaja, jonka liikevaihto on peräti 5,5, miljardia euroa vuodessa.
  • Korkea laatu: useat autonvalmistajat Euroopassa ja Japanissa ovat valinneet Yokohaman uusien autojen OE.rengastoimittajaksi, mikä edellyttää erittäin korkeaa osaamista ja tietotaitoa renkaiden testauksessa ja valmistuksessa.
  • Turvallisuus: kaikki Yokohama-rengasmallit testataan perusteellisesti niille tarkoitetuissa olosuhteissa. Renkaat valmistetaan verrattain alhaisissa lämpötiloissa, jolloin niiden pintakuviointi saadaan muotoiltua tarjoamaan maksimaalista pitoa.
  • Edelläkävijyys: Yokohama tunnetaan uusien rengasmallien ja -materiaalien kehittämisestä ensimmäisenä maailmassa. Yokohama on myös ensimmäinen japanilainen rengasvalmistaja, joka sai ISO9001 -sertifikaatin tunnustuksena muun muassa laadukkaasta suunnittelusta ja tuotekehityksestä.
  • Taloudellisuus: alhaisempi lämpötila valmistuksessa mahdollistaa myös paremman kulutuskestävyyden renkaan pinnalle. Niin ikään valmistajan Yokohama BluEarth-konseptin mukaisesti valmistetuissa BluEarth-renkaissa yhdistyvät sekä polttoainetehokkuus että korkea suorituskyky.
  • Ympäristötietoinen rengasvalmistaja: Yokohama BluEarth-konsepti tarkoittaa renkaan valmistamista ja käyttämistä luontoa säästäen, ja renkaissa käytetään luonnollisia yhdisteitä, kuten appelsiiniäöljyä. Tehtailla panostetaan CO2 – päästöjen vähentämiseen, jätteiden käsittelyyn ja erilaisiin ympäristöprojekteihin. Tempauksiin on kuulunut mm. puolen miljoonan puun istutus ympäri maailmaa!

Yokohama-renkaat – valitse tunnettu ja luotettava merkki

Yokohama on maailman neljänneksi suurin kuorma-autojen, bussien ja työkoneiden renkaiden valmistaja, jonka valikoimasta löydät erinomaiset rengasvaihtoehdot niin uusiin kuin vanhoihin ajoneuvoihin. Yokohama tekee tiivistä yhteistyötä myös autourheilun ammattilaisten kanssa ja toimittaa kilparenkaita ympäri maailmaa ajettaviin sarjoihin, kuten GT-Super:iin ja TCR:ään. Jokaisen Yokohama-rengasmallin taakse kätkeytyy lukematon määrä ammattitason innovaatio-, testaus- ja kehitystyötä, jotta ajokokemuksesi on mahdollisimman turvallinen, mielekäs ja taloudellinen.

Hanki Yokohama-renkaat jo tänään – me takaamme tyytyväisyytesi!

Katso lähin Yokohaman jälleenmyyjäsi