Kitkarengas

Yokohama
IceGuard IG60

Yokohaman IceGuard IG60 -kitkarengas on malliesimerkki uuden sukupolven kitkarenkaasta. Tässä yksilössä kohtaavat erinomainen pito, rengasalan huipputeknologia ja Suomen teille kehitetty kestävyys!

Löydät Yokohama-kitkarenkaat ja muut Yokohaman talvirenkaat fiksuun hintaan lähimmästä Point S -rengasliikkeestäsi. Saat samalla pysähdyksellä kaikki tarvittavat rengaspalvelut – vaihdata uudet renkaat alle ja jatka tyytyväisenä matkantekoa.

Yokohama IceGuard IG60 – henkilöauton kitkarengas 

  • epäsymmetrinen kuviointi tukee tasapainoista ajoa ja pitoa
  • erinomainen suorituskyky lumisella, jäisellä ja märällä tienpinnalla
  • paranneltu jarrutusteho jäisellä tiellä
  • nastarengasta hiljaisempi äänenvoimakkuus

Kitkarengas tuo joustavuutta renkaiden vaihdon ajankohtaan. Voit vaihtaa autoosi kitkarenkaat hyvissä ajoin ennen lumen tuloa, ja nauttia ajon turvallisuudesta pitkälle kevääseen. 

Katso lähin jälleenmyyjä

Yokohama IceGuard IG60 -renkaan epäsymmetrinen pintakuviointi optimoi pidon jäällä, lumella ja vetisellä tien pinnalla.

Yokohama IceGuard IG60 – turvallista ja huolettomampaa ajoa Suomen sääolosuhteisiin

Yokohama IceGuard IG60 -rengas on suunniteltu erityisen haastavia ajo-olosuhteita varten Pohjois-Euroopan leveyksille. Näin ollen se vastaa erinomaisesti haasteisiin, joita Suomen tiet tuovat joka vuosi vastaan. Jokainen Yokohaman rengas testataan niille sopivilla testiradoilla, joten voit varmistua siitä, että turvallisuutesi ja renkaan suorituskyky otetaan tosissaan.

Kitkarenkaan parhaat ominaisuudet muodostuvat parannellun märkäpidon, kestävän ja taloudellisen suorituskyvyn sekä hiljaisemman äänenvoimakkuuden ympärille. Suomen teillä kitkarenkaan ominaisuudet pääsevätkin tehokäyttöön, sillä etenkin välikausien nopeat lämpötilojen muutokset näkyvät nopeasti tien pinnoissa. Tätä rengasta märät tienpinnat, lumisateet tai kireät pakkaset eivät kuitenkaan pääse yllättämään!

Kitkarengas on suunniteltu pitkäkestoiseksi renkaaksi, jonka kuluminen on tasaista ja näin ollen ajokokemuksellesi miellyttävää. Renkaassa on käytetty uutta appelisiiniöljy-silica-seosta (Orange Oil S), jonka ansiosta rengas säilyttää tasapainoisuutensa myös kuluneena ja ikääntyneenä.

Kitkarenkaan äänenvoimakkuus on luontaisesti perinteistä nastarengasta hiljaisempi, mutta Yokohama vie kehityksen vielä askeleen pidemmälle. Yokohaman IceGuard IG60 -renkaan kuvioinnissa on keskitytty erinomaisen ajomukavuuden ohella muotoiluun, mikä vähentää ohjaamoon välittyvää äänenvoimakkuutta. Näin ollen taitat kitkarenkaalla kilometrit toisensa jälkeen ilman, että renkaan äänet vaikuttavat ajokokemukseesi.

Katso lähin jälleenmyyjä

Huipputeknologia turvaamassa tasapainoisia ajokilometrejä

Kulutuspinnan keskiosan epäsymmetrinen muotoilu tehostaa renkaan jääpitoa, sillä se laajentaa renkaan kosketusotetta jäistä tienpintaa vasten. Premium-luokan kumiseos edesauttaa veden oikeaoppista kulkeutumista pois rengaskosketuksesta, mikä on erittäin tärkeää märkäpidolle.

Renkaan ”Quattro 3-D” -tekniikkaan perustuvat uritukset vahvistavat renkaan tasapainoisuutta ja reagointia ohjausliikkeisiin ensimmäisestä ajokilometristä lähtien. Kulutuspinnan ulommainen kuviointi vastaa puolestaan lumisella tiellä ajon vaatimuksiin. Materiaaliseoksen silica-pitoisuutta on nostettu ja optimoitu, minkä ansiosta renkaan kosketuspinta tien pintaa vasten on tasapainoinen, samalla kun renkaan mukautuminen tien pinnan muutoksiin tehostuu.

Yokohama panostaa läpi tuotekehityksensä renkaan kestävyyteen ja ympäristönäkökulmiin. Kitkarenkaan muotoilussa, kuvioinneissa ja materiaalivalinnoissa on painotettu Yokohamalle tyypilliseen tapaan seikkoja, jotka vähentävät polttoaineen kulutusta. Yokohama-renkaat ovatkin taloudellisen ajajan valinta, sillä ne tarjoavat pitkäkestoista ja polttoainetaloudellista ajoa läpi kilometrien. 

Hae Yokohama IceGuard IG60 –kitkarengas jo tänään lähimmästä Point S -liikkeestäsi

Etsinnässä uudet talvirenkaat, renkaiden huollon huippuosaajia tai kenties rengashotelli kauden ajaksi? Vieraile lähimmässä Point S -liikkeessäsi, ja saat kaikki rengaspalvelut kerralla kuntoon. Liikkeitämme löydät ympäri Suomea. Katso lähin liikkeesi sivuiltamme ja tule asioimaan jo tänään!

Tiesithän, että voit hankkia meiltä renkaat joustavalla rahoituksella – lue lisää rahoituksestamme!