Kitkarengas

Yokohama
IceGuard IG53

Yokohama IceGuard IG53 -kitkarengas on sinulle, joka haluat henkilöautoltasi parasta suorituskykyä haastaviin talviolosuhteisiin. Japanilaisvalmistajan uusi rengasmalli on todellinen uuden sukupolven kitkarengas, joka säilyttää mukavan ajotuntuman ja pidon Suomen talvessa. IceGuard IG53 yhdistää erinomaisen ohjattavuuden ja pidon nimenomaan pohjoisen teille.

Saat henkilöauton Yokohama-renkaat Suomessa yksinoikeudella vain Point S-liikkeistämme ympäri Suomen! Tarjoamme yhdellä pysähdyksellä kaikki rengasalan palvelut, jotta sinä voit jatkaa matkaasi nopeasti ja turvallisesti – taloudellisuutta ja parasta suorituskykyä unohtamatta.

Yokohama IceGuard IG53 – henkilöauton kitkarengas

  • innovatiivinen 3D-lamellointi takaa huippupidon jäällä, lumella ja loskassa
  • tasainen ja hiljainen ajokokemus kaikissa olosuhteissa
  • suunniteltu madaltamaan polttoaineen kulutusta
  • vahvistettu vetopito ja jarrutusteho liukkaalla alustalla

Yokohama IceGuard IG53 on premium-tason kitkarengas erittäin hyvällä hinta-laatusuhteella, joka sopii täydellisesti Suomen oloihin.

Katso lähin jälleenmyyjä

Yokohama IceGuard IG53 on pohjoisen oloihin suunniteltu talvirengas

Yokohama IceGuard IG53 on henkilö- ja tila-autoihin sopiva kitkarengas, jonka on tarkoitettu talven vaativimpiin sääolosuhteisiin. Kaikki Yokohaman renkaat testataan niille tarkoitetussa ympäristössä ja IceGuard IG53 on osoittanut olevansa erinomainen kitkarengas niille, jotka tahtovat parasta suorituskykyä talviajoon. IceGuard IG53 ottaa pidon äärimmäisen hyvin niin kovalla lumella kuin jäällä, eikä se horju vauhdin kasvaessa tai jyrkästi kääntyessä.

Suomalaiseen ajoon rengas sopii erinomaisesti parannellun pitävyytensä ansiosta, jonka valmistaja on varmistanut jäiselle pinnalle kehitellyllä kumiseoksella. Materiaali on myös äärimmäisen kestävä, ja se varmistaa renkaan pitkää käyttöikää myös kovassa kulutuksessa. Vesi, sohjo tai nopeat olosuhteiden muutokset eivät ole ongelma Yokohaman uudella kitkarenkaalla ajaessa!

Jopa kitkarenkaiden asteikolla Yokohama IceGuard IG53 on miellyttävän hiljainen ja tasainen ajettava. Ajotuntuma on miellyttävä sekä pitonsa ja myös tasaisuutensa sekä harvinaisen huomaamattoman äänentason ansiosta. Ajokokemus on miellyttävä, vaikka alla olisikin rapaa ja epätasaista pintaa!

Yokohaman uuden kitkarenkaan suorituskyky on varmistettu panostamalla tehostettuun pitoon ja jarrutuskykyyn liukkaalla pinnalla ajettaessa. Nämä ominaisuudet tarjoavat talviautoilijalle ihanteellisen ajokokemuksen, jossa turvallisuus ja auton suorituskyky pääsevät huippuunsa.

Katso lähin jälleenmyyjä

Innovatiivinen 3D-lamellointi lisää taloudellisuutta ja ehkäisee vesi- ja lumiliirtoja

Yokohama IceGuard IG53 -renkaan valitsemalla pääset nauttimaan renkaan pinnan 3D-lamelloinnin lukuisista hyödyistä. Erityinen muotoilu ohjaa vettä ja räntää suoraan renkaan ulkosyrjille, jolloin renkaan keskiosa on koko ajan pitävästi tiessä kiinni. Nämä ominaisuudet vähentävät merkittävästi vesi- ja lumiliirtojen mahdollisuutta.

Taloudellisista renkaistaan tunnettu Yokohama on panostanut kestäviin arvoihin myös IceGuard IG53 -mallissa. Renkaan kulutuspinnan 3D-lamellointi toimii nimittäin ihanteellisesti alhaisen vierintävastuksen ansioista, jolloin ajo on taloudellisempaa ja polttoainetta kuluu vähemmän. Koska laadukas rengas säilyttää ominaisuutensa ja pitonsa pitkään, teet samalla kukkarollesi kuin ympäristölle fiksumman valinnan.

Yokohama IceGuard IG53 on tutustumisen arvoinen rengas myös fiksun hintansa vuoksi! Yokohama uutuus on premium-tason kitkarengas erittäin hyvällä hinta-laatusuhteella.

Hae omat Yokohama IceGuard IG53 -kitkarenkaat lähimmästä Point S -liikkeestäsi

Yokohama IceGuard IG53 on malliesimerkki niistä laaturenkaista, joita löydät Point S -rengasliikkeistä.  Yokohaman renkaat löydät yksinoikeudella vain meiltä Point S -liikkeistämme ympäri Suomen.

Edustamme Suomessa maailman suurinta rengasalan ketjua. Yrittäjävetoisista liikkeistämme saat saman katon alta kaikki ammattipalvelut autosi renkaisiin, vanteisiin ja renkaiden säilytykseen liittyen. Markkinajohtajan asemassa voimme tarjota premium-tason renkaat fiksuun hintaan ja varmalla saatavuudella.

Hae omat Yokohama IceGuard IG53 -kitkarenkaasi jo tänään!

Katso lähin jälleenmyyjä