Tietoa Point S -rengasliikkeiden palvelusta korona-aikaan

Me Point S Suomen ketjuliikkeet palvelemme kaikkia asiakkaitamme normaalisti koronaan liittyvät turvallisuustoimenpiteet huomioiden. Noudatamme tehostettua hygieniaa, turvavälejä ja palvelemme riskiryhmän asiakkaita joustavasti (kysy lisää lähimmästä liikkeestäsi).

Riippumatta Euroopan tai muun maailman mahdollisista rengasliikkeiden sulkemisista, ei meillä ole täällä Point S-ketjussamme tällaisesta viitteitä. Voitte rauhassa ja huojentunein mielin asioida Point S -ketjumme liikkeissä renkaanvaihtosesongin aikana, eikä rengassäilöjen jäämisestä suljettuihin myymälöihin tarvitse huolehtia.

Vallitsevan koronatilanteen takia haluamme välttää mahdollisuuksien mukaan nyt ruuhkia liikkeissämme, jotta me voimme minimoida asiakkaiden tartuntariskin. Tämän vuoksi renkaanvaihdon ennakointi on nyt tänä keväänä tärkeämpää kuin ehkä koskaan aikaisemmin. Tavoitteenamme on tasata ruuhkahuippuja koronaepidemiasta johtuen. Tämän takia suosittelemmekin varaamaan ajan renkaanvaihtoon mahdollisuuksien mukaan jo viikolla 14, eli 30. maaliskuuta alkavalla viikolla.

Liikkeemme palvelevat teitä sesongissa myös lauantaisin, mutta varmistattehan vielä paikalliset aukioloajat lähimmästä liikkeestänne.

Meillä Point S -ketjussa on tekemisen meininki ja asiakkaat ovat meille aina tärkeimpiä!

Katso lähin liike