Summerstar-renkaat

Summerstar-renkaat tarjoavat kovaa suorituskykyä, erinomaista pitoa Suomen maanteille ja polttoainetta säästävää ajoa – ja vieläpä erinomaisella hinta-laatusuhteella höystettynä.

Summerstar-renkaat valmistetaan johtavan eurooppalaisen ja samalla maailman neljänneksi suurimman rengasvalmistajan toimesta – yksinoikeudella Point S -ketjulle ns. private label -tuotteena.

Kun siis etsit fiksun hintaisia renkaita, joiden turvallisuuteen ja tuotekehitykseen on panostettu, löydät Summerstar-renkaat lähimmästä Point S -liikkeestäsi. Liikkeistämme saat samalla uusien renkaiden hankinnan ohella kattavimmat rengasalan palvelut autoosi.

Summerstar-renkaat uudistuvat 2021: uusi malli ja nimi on Point S Summer.

Katso lähin jälleenmyyjä

Tutustu renkaisiin

Summerstar-renkaat

  • Johtava eurooppalainen rengasvalmistaja valmistaa renkaat yksinoikeudella Point S -ketjulle
  • Taustalla eurooppalainen rengasalan insinööritaito
  • Laaja kokovalikoima henkilöautoihin, pakettiautoihin ja katumaastureihin
  • Optimoitu jarrutuspito
  • Hiljaisempi renkaiden äänenvoimakkuus
  • Muotoilu tukee polttoaineen säästöä
  • Kokonaisuudessaan erinomainen valinta taloudelliseen ajoon
Katso lähin jälleenmyyjä

Summerstar-renkaat – vauhtia ja pitoa samassa paketissa fiksuun hintaan

Kun etsit renkailtasi huoletonta ajokokemusta, Summerstar-renkaat tarjoavat sitä taloudellisessa paketissa. Summerstar-renkaat edustavat eurooppalaisen rengasteknologian kärkeä, jossa innovatiivisuus ja ajoturvallisuus lyövät kättä. Euroopan suurimman rengastoimijan valmistavat renkaat käyvät läpi tiukan testaamisen ja kehitystyön ennen markkinoille laskemistaan. Esimerkiksi renkaissa käytetyt täyssilica-kumiseokset tukevat turvallista suorituskykyä Suomen teillä, ja materiaalit optimoidaan kestämään kulutusta mahdollisimman hyvin.

Summerstar-renkaiden suunnittelussa painotetaan ajokokemusta, joka on sekä tasapainoinen että turvallinen niin nopeissa käännöksissä, jarrutuksissa ja kiihdytyksissä. Renkaiden suorituskyky pätee erinomaisesti suomalaisilla tienpinnoilla, sillä tuotekehityksessä on kiinnitetty huomiota etenkin märkäpitoon ja jarrutustehoon asfaltilla. Lisäksi ajomukavuutta lisää innovatiivinen muotoilu ja pintakuviointi, jotka hiljentävät renkaasta syntyvää äänenvoimakkuutta. Näin ollen voit ajaa mukavasti Summerstar -renkailla pitkiäkin matkoja! Myös renkaiden kulutuksen kesto on optimoitu kestämään kovia tienpintoja, joka parantaa renkaan hyvää hinta-laatusuhdetta.

Summerstar -renkaat ovat niin ikään taloudellisen ajajan valinta, sillä renkaista suunnitellaan alhaisen vierinvastuksen avulla mahdollisimman polttoainetehokkaita. Näin ollen voit säästää polttoainekuluissa jokaisella kilometrillä, jonka Summerstar -renkailla ajat.

Summerstar-renkaat – testattua laatua henkilöautoon, katumaastureihin ja pakettiautoihin

Sen ohella että Summerstarin renkaat testataan jo tuotekehitysvaiheessa, ne keräävät säännöllisesti kiitosta puolueettomissa rengastesteissä.

Summerstarin renkaat saavat pisteitä etenkin pidosta kuivalla ja märällä tiellä, jarrutusominaisuuksistaan eri tienpinnoilla sekä vakaasta ajokokemuksestaan. Renkaiden kuvioinnissa kiinnitetään erityistä huomiota myös vesiliirron ehkäisyyn, joten Summerstar-renkaat ovat turvallinen valinta Suomen vaihteleviin sääolosuhteisiin – satoi tai paistoi.

Kokonaisuutena Summerstar-renkaat tekevät ajokokemuksesta mahdollisimman turvallisen myös kovassa vauhdissa, sillä pintakuviointi ja muotoilu on optimoitu vastaamaan haastaviin olosuhteisiin. Kesärenkaissa onkin valinnanvaraa niin tasaisen suorituskyvyn renkaista urheilullisempiin renkaisiin, joiden pintakuviointia on kehitetty entistä dynaamisemmaksi. Etenkin Summerstar Sport 3+ edustaa uuden sukupolven sporttirengasta, jossa suorituskyky ja pito kohtaavat parhaalla tavalla.

Summerstar-renkaat löytyvät vakiorengaskokoisina 13 -20 tuuman väliltä, ja voit valita Summerstar -renkaat niin henkilöautoon, maastoautoihin kuin pakettiautoihin.

Kuten testit sen kertovat, Summerstar-renkaat edustavat huippuluokan suorituskykyä järkevän hintaisessa paketissa. Ei siis ihme, että näitä renkaita myydään vuosittain miljoonia!

Hanki Summerstar-renkaat yksinoikeudella vain Point S -liikkeestä

Edustamme maailman suurinta rengasalan ketjua Suomessa, ja kunnia-asiamme on edistää liikenneturvallisuutta huipputuotteiden ja parhaiden rengasalan palveluiden kautta. Summerstar-renkaat ovat loistava esimerkki suorituskykyisistä renkaista, jotka saat meiltä yksinoikeudella järkevään hintaan.

Laaja yrittäjiemme verkosto takaakin kilpailukykyiset hinnat, sillä voimme tehdä verkostossamme isoja yhteisostoja kerralla. Ja samalla kun hankit uudet Summerstar-renkaat, saat meiltä samalla asennukset, tasapainotukset ja muut tarpeelliset rengashuollot yhdellä pysähdyksellä. Ja turvallinen ajo voi jatkua!

Point S -liikkeet palvelevat kaikenkokoisissa renkaiden uusimisen ja rengashuoltojen tarpeissa. Liikkeitämme löydä ympäri Suomen.