Kesärengas

Summerstar
Sport 3 +

Jos sporttinen kesärengas erinomaisella märkäpidolla, nopealla jarrutusteholla ja fiksulla hinta-laatusuhteella kuulostaa hyvältä, Summerstarin Sport 3 + -rengas on oikea valinta. Tämä rengas tarjoaa huolettoman ajokokemuksen vaativassakin ajossa! Ei siis ihme, että Summerstarin renkaita myydään vuosittain Euroopassa miljoonia, sillä tässä paketissa saat suorituskykyä järkevään hintaan.

Summerstar-renkaat valmistetaan Euroopan johtavan rengasvalmistajan toimesta -yksinoikeudella maailman suurimman rengasketjun Point S -toimipisteiden jakeluun. Kunnia-asiamme on edistää liikenneturvallisuutta erinomaisten tuotteiden ja palveluiden kautta.

Katso lähin jälleenmyyjä

Summerstar Sport3 + tarjoaa turvallista ajoa vauhdikkaisiin tilanteisiin

Summerstar Sport 3 + -renkaan ominaisuudet ovat kehitetty vastaamaan ajoon, jossa vaaditaan nopeaa reagointia, erinomaista pitoa ja kovaa suorituskykyä. Renkaan teknologian taustalta löytyy keskieurooppalaisen rengasosaamisen insinööritaito, jolla renkaan ominaisuudet on optimoitu vastaamaan myös Suomen maanteiden olosuhteita.

Renkaan pintakuviointi on kehitetty teknisiltä ominaisuuksiltaan huolettomaan ja turvalliseen ajoon. Renkaassa on optimoitu urasuhdeluku sekä jäykät rengaspalat, jotka vähentävät renkaan aiheuttamaa äänenvoimakkuutta sekä parantavat samalla jarrutusnopeutta. Lisäksi renkaan ulommaiset pitkittäisurat parantavat renkaan sivuttaissuunnan jäykkyyttä, joka tehostaa jarrutustehoa märällä tiellä.

Vesiliirron riskiä pienentävät pintakuvioinnin neljä kehänsuuntaista uraa, jotka johtavat tehokkaasti vettä pois kosketuspinnalta. Näin ollen rengas on erinomainen valinta Suomen teillä myös sään yllättäessä. Märkäpitoa tehostaa myös pitkät ja syvät urien lamellit, joiden ansiosta renkaan pintakuvioinnissa on lisää särmää.

Summerstar Sport 3 + -renkaan silica-seoksen ansiosta renkaassa on alhainen vierintävastus, joka osaltaan tekee renkaasta polttoainetehokkaan – näin ollen säästät samalla polttoainekuluissa tällä renkaalla ajaessasi, ja myös luonto kiittää!

Sporttisen renkaan suunnittelussa on kiinnitetty myös erityishuomiota tasapainoiseen ajokokemukseen myös pitkillä matkoilla. Sekä renkaan lamellien muotoon ja rengaspalojen sijoittelu on optimoitu siten, että ne ehkäisevät renkaan epätasaista kulumista. Näin ollen kilometrit kulkevat tasaisesti myös silloin, kun renkaalla on ajettu useampia kilometrejä.

Katso lähin jälleenmyyjä

Summerstar Sport 3 + – kesärengas sporttiseen ajoon

  • Reagoi nopeasti ohjausliikkeisiin
  • Optimoitu pito märällä tienpinnalla
  • Vesiliirtoa torjuva muotoilu
  • Lyhyet jarrutusmatkat
  • Jäykät rengaspalat vähentävät äänenvoimakkuutta

Hanki Summerstar Sport 3 + -renkaat yksinoikeudella Point S- rengasliikkeestä

Summerstar Sport 3 + -rengas on esimerkki Point S -ketjun laaturenkaista, jotka edistävät turvallista ajokokemusta haastavissa olosuhteissa läpi kilometrien. Tämän sporttirenkaan ja muut Summerstarin renkaat voit hankkia vain Point S -ketjun rengasliikkeestä, josta saat samalla kaikki tarpeelliset rengashuollot ajoneuvoosi.

Tule paikan päälle liikkeeseemme, ja laitamme kerralla rengastarpeesi kuntoon!