Nokian Renkaat

Nokian Renkaat ei paljon esittelyä kaipaa! Maailman pohjoisimman rengasvalmistajan tuotteet tarjoavat varmaa suorituskykyä Suomen olosuhteisiin. Renkaiden valikoimasta löydät kovaa ajoa kestävät ja mahdollisimman turvalliset renkaat autoosi. 
 
Nokian Renkaiden yli 100 vuoden historia rengaskehittämisen kärjessä tarkoittaa renkaita, joiden kestävyys ja mukautuvuus pohjolan säähän ovat huippuluokkaa. Nokian Renkaiden laadukkaat renkaat tunnetaankin niiden korkeasta laadusta ja huippuluokan innovaatioista, jotka takaavat mahdollisimman turvallisen ajokokemuksen.
 
Nokian Renkaiden premium-luokan renkaat löydät kätevästi lähimmästä Point S-rengasliikkeestäsi. Tarjoamme samalla myös rengasalan monipuolisimmat huollot ja palvelut autoosi. 
Katso lähin jälleenmyyjä

Tutustu renkaisiin

Nokian Renkaat

  1. Kehitetty ja testattu Suomen säähän ja ääriolosuhteisiin sopiviksi
  2. Patentoitu teknologia turvaa suorituskykyä ja turvallisuutta (mm. Eco Stud -nastoitus)
  3. Tuotekehitys painottaa pitkäkestoisia ja polttoainetehokkaita renkaita
  4. Renkaat ovat rikkoneet monia testattuja maailmanennätyksiä ja menestyvät säännöllisesti rengastesteissä
  5. Ympäristöystävällisempi suunnittelu on otettu huomioon mm. patentoiduissa renkaiden materiaaleissa
Katso lähin jälleenmyyjä

Nokian Renkaat – maailman pohjoisinta rengasalan huippuosaamista

Nokian Renkaat eivät turhaan keiku testimenestyjien kärjessä. Maailman pohjoisimman rengasvalmistajan vuosikymmenten tuotekehitys pohjaa ääriolosuhteiden renkaiden kovaan suorituskykyyn. Olipa alla liukas, luminen tai märkä tienpinta, nämä renkaat on testattu äärimmäisen suorituskykyisiksi!  Esimerkiksi Nokian Renkaiden Hakka-renkaat ovat kehitetty pohjoisen kesän haasteisiin, jotta vaihtuvat säät ja teiden kunto ei pääse yllättämään. Uusimpia innovaatioita edusta Nokian Hakkapeliitta -linja sisältää puolestaan patentoidun nastakosketuksen, mikä turvaa talviajoa ääriolosuhteissa.

Nokian Renkaiden tuotekehityksessä on tehty useita teknisiä innovaatioita esimerkiksi renkaiden urituksessa, nastoissa ja kulumismittareiden kehittämisessä. Henkilöauton renkaiden saralla Nokian Renkaat ovat etulinjassa tekemässä testatusti turvallisia korkeiden nopeusluokkien renkaita. 

Nokian Renkaiden varma suorituskyky säässä kuin säässä syntyy talvi- ja kesärenkaiden monipuolisesta testaamisesta eri olosuhteissa. Talvirenkaat testataan Suomen Lapissa Ivalon satojen kilometrien testiradoilla. Testeissä kaikki malliston renkaat käyvät läpi tinkimättömät testit lumisella, märällä ja liukkaalla pinnalla. Näin ollen voit luottaa siihen, että turvallisuuteesi panostetaan!

Kesärenkaat käyvät prässin läpi huhtikuusta marraskuuhun Nokian Renkaiden testikeskuksessa, jossa voidaan testata myös märällä tiellä pitoa. Nokian Renkailla on myös useita tuntumakuljettajia, jotka osaavat ammattilaisina arvioida renkaan ajomukavuutta eri olosuhteissa. Lisäksi Nokian Renkaat testauttavat uudet mallit eri puolilla maailmaa ja myös sisätiloissa. Kaiken kaikkiaan Nokian Renkaiden tuotekehitys on maailman kärkitasoa: renkaiden ajomukavuus, materiaalit ja pitävyys eri olosuhteissa testataan armottomilla kriteereillä ennen lanseerausta.

Hanki Nokian Renkaat lähimmästä Point S-rengasliikkeestä

Point S edustaa maailman laajinta rengasketjua Suomessa, ja kunnia-asiamme on tarjota turvallisimmat renkaat sinulle ja perheellesi. Nokian Renkaat ovat kotimainen esimerkki laaturenkaista, jotka turvaavat huolettoman ajokokemuksen renkaiden käyttöiän loppuun saakka. 
 
Point S-ketjuista löydätkin premium-luokan renkaat ja monipuoliset rengasalan palvelut saman katon alta. Laaja yrittäjien verkostomme takaa aina fiksut hinnat. Katso lähin Point S -liikkeesi verkkosivuiltamme – palvelemme ympäri Suomen.