Kitkarengas

Nokian
Hakkapeliitta R3

Nokian Hakkapeliitta R3 -kitkarengas on täydellinen valinta mukavaa talviajoa ja turvallisuutta arvostavalle autoilijalle. Maailman pohjoisin rengasvalmistaja on kehittänyt tämän talvirenkaan kaikkiin talven keleihin sopivaksi!

Rengas soveltuu monipuolisesti henkilöautoihin ja myös sähkö- ja hybridimalleihin, ja lisäksi sen kestävään rakenteeseen ja materiaaleihin on panostettu vahvasti.

Katkeamatonta pitoa tarjoava Nokian Hakkapeliitta R3 on saatavilla Point S -liikkeistämme ympäri Suomen. Kotimainen huipputuote ja rengasammattilaisemme palvelut tarjoavat sinulle turvalliset ja taloudellisett ajokilometrit talviolosuhteisiin.

Nokian Hakkapeliitta R3 -kitkarengas

  • miellyttävä ajokokemus ja pehmeä ajotuntuma
  • polttoainetta säästävä muotoilu ja vaivaton renkaan rullaus ajaessa
  • renkaan lumikynnet takaavat tehokkaan jarrutuksen ja nopean kiihdytyksen 
  • biopohjaiset Cryo Crystal 3 -pitokiteet viimeistelevät pidon lumella ja jäällä
  • normaalia hiljaisempi äänentaso 
  • sopii erinomaisesti myös sähkö- ja hybridiautoihin!
  • parhaiten menestynyt kitkarengas TM 2020 -rengastestissä!

Nokian Hakkapeliitta R3 -kitkarenkaat ovat nousseet monen suomalaisen talviautoilijan suosikeiksi ajomukavuutensa, suorituskykynsä ja hiljaisen äänentasonsa ansiosta. 

Katso lähin jälleenmyyjä

Nokian Hakkapeliitta R3 -kitkarengas tarjoaa hallittua ja mukavaa ajoa kelissä kuin kelissä

Nokian Hakkapeliitta R3 -renkaat on suunniteltu tarjoamaan mahdollisimman mielekestä ajokokemusta talven vaihtelevaan säähän. Renkaiden muotoilu varmistaa vakaan ja pehmeän rullauksen, joka on myös polttoaineystävällistä ja siten taloudellista. Renkaat ovat todella hiljaiset myös kitkarenkaiden luokassa, mikä tekee ajosta entistä mukavampaa.

Nokian Hakkapeliitta R3 -renkaita on testattu eri sääolosuhteissa ja ne suoriutuvat vaivatta myös nopeissa sääolosuhteiden muutoksissa. Renkaan pito ei hellitä kelivaihteluidenkaan aikana, joita Suomen talveen mahtuu runsaasti.

Kokonaisuudessaan Nokian Hakkapeliitta R3 on äärimmäisen kovan luokan innovaatio pohjoisen talveen! Tässä renkaassa yhdistyvät täydellisesti huippuunsa viritetty turvallisuus sekä edukseen erottuva pehmeä ajotuntuma.

Katso lähin jälleenmyyjä

Maksimaalinen turvallisuus lumikynsien ja Cryo Crystal 3 -pitokiteiden ansiosta

Nokian Hakkapeliitta R3 -renkaiden pinta hyödyntää innovatiivisia lumikynsiä, jotka luovat vankkumattoman lumi- ja jääpidon etenkin kiihdytykseen ja jarrutustilanteisiin. Käytännössä renkaan kuviopalojen väleihin ja olkapääalueille on lisätty runsaasti monikulmaisia kissankynnen kaltaisia pintoja, jotka ovat omiaan tarttumaan liukkaaseen alustaan.

Renkaiden suorituskyvyn virittäminen ei kuitenkaan jää vielä tähän. Renkaan kumiseoksessa on nimittäin hyödynnetty biopohjaisia Cryo Crystal 3 -pitokiteitä, jotka kasvattavat jääpitoa tarrautumalla tehokkaasti ajoalustaansa vasten. Pitokiteiden ansiosta ajaminen Nokian Hakkapeliitta R3 -renkailla on tasaista, varmaa ja nautinnollista, vaikka ajo-olosuhteet talvikelillä vaihtelisivatkin.

Hanki Nokian Hakkapeliitta R3 -kitkarengas ja testimenestyjärenkaat Point S -liikkeestä

Mikäli haluat varmistua talviajosi turvallisuudesta ja renkaiden laadusta, voit tutustua kattavaan rengasvalikoimaamme lähimmässä Point S -liikkeessäsi. Valikoimastamme löydät parhaita testimenestyjiä, jotka tarjoamme kilpailukykyiseen hintaan liikkeissämme ympäri Suomen.

Nokian Hakkapeliitta R3 on yksi esimerkki laaturenkaasta, jonka löydät  ammattilaisemme avustuksella Point S -liikkeestä. Löydät meiltä myös kattavat rengashuoltopalvelut ja rengashotellit renkaiden turvalliseen säilytykseen kauden yli.

Katso lähin jälleenmyyjä