Nastarengas

Nokian
Hakkapeliitta 10 SUV

SEURAAVAN SUKUPOLVEN TURVALLISUUTTA

Uusi Nokian Hakkapeliitta 10 SUV -nastarengas tuo äärimmäistä turvallisuutta tilanteissa, joissa sitä eniten tarvitaan. Nokian Hakkapeliitta 10 SUV on seuraavan sukupolven turvallisutta – innovatiivinen yhdistelmä ylivertaista talvipitoa, ajomukavuutta ja ympäristöystävällisyyttä. Nokian Renkaiden tuplanastateknologia antaa huippuluokan turvallisuutta jäällä ja lumella, sillä keskialueen nastat parantavat kiihdytys- ja jarrutuspitoa ja olkapääalueiden nastat maksimoivat pidon mutkissa ja kaistanvaihdoissa.

Nokian_Hakkapeliitta_10_SUV_2000px
Katso lähin jälleenmyyjä

NYKYAIKAINEN NASTOITUSRATKAISU TUO YLIVERTAISTA TALVIPITOA

Talvisella säällä ja vaikeissa tieolosuhteissa suurimmat haasteet liittyvät jarruttamiseen sekä pidon puutteeseen mutkissa ja kaistanvaihdoissa lumisilla teillä. Nokian Hakkapeliitta 10 SUV:n nykyaikainen nastoitusratkaisu tuo lisäpitoa ja antaa kuljettajalle enemmän aikaa reagoida ennen kuin pito ja sen mukana auton hallinta menetetään. Kaikki nastat on aseteltu huippuluokan nastoitusteknologiaa käyttäen, ja uusia tähden muotoisia nastoja on kierretty olkapääalueilla 180 astetta, jotta ne osuisivat tien pintaan optimaalisessa kulmassa.

ENEMMÄN KESTÄVYYTTÄ JA TASAPAINOISTA PITOA

Talvikelit tuovat autoilijoille monia haasteita lumi- ja jääpeitteisistä teistä isoihin halkeamiin ja kuoppiin, joita syntyy asfaltin heikentyessä ja vaurioituessa jäätymisen ja sulamisen vuorotellessa. Uusi Nokian Hakkapeliitta 10 SUV tarjoaa isojen ja tehokkaiden katumaastureiden vaatimaa vakautta ja kestävyyttä. Pintakuvio on vahvasti lamelloitu, minkä kuljettajat huomaavat parempana vakautena ja edistyneenä lumipitona. Aramid Sidewall -teknologian tuoma lisäkestävyys antaa autoilijoille lisää huolettomia hetkiä ratin takana ja auttaa välttämään vaaralliset ja kalliit rengasvauriot.

VASTUULLISTA TURVALLISUUTTA

Nokian Hakkapeliitta 10 SUV rullaa helposti läpi vaativien, kylmien talvipäivien, mutta se on suunniteltu toimimaan erilaisissa lämpötiloissa. Uusi pintakumisekoitus pysyy joustavana ja säilyttää pitonsa leudoista talvipäivistä jäätäviin lumituiskuihin. Alhainen vierintävastus tuo polttoainesäästöjä ja vähentää haitallisia päästöjä. Kekseliäs raaka-aineiden käyttö ja kevyesti vierivä pintakuvio tekevät Nokian Hakkapeliitta 10 SUV:stä vastuullisemman vaihtoehdon autoilijoille.

Katso lähin jälleenmyyjä

TASAISTA JA MUKAVAA AJAMISTA

Nokian Hakkapeliitta 10 SUV:n äänimaailma on tasainen ja miellyttävä. Nastojen optimoitu sijoittelu lisää ajomukavuutta minimoimalla häiritsevät ääniaallot. Kun nasta osuu tiehen, iskun tuottama aalto kulkee pintakumin ja renkaan rakenteen läpi edelleen matkustamoon. Uusi nastojen sijoittelu vaimentaa ääntä ja poistaa ärsyttäviltä kuulostavat taajuushuiput.

Hanki Nokian Hakkapeliitta 10 SUV fiksuun hintaan Point S -rengasliikkeestä

Premium-luokan rengas on panostus turvallisuutesi ja huolettoman ajokokemuksesi eteen. Nokian Hakkapeliitta 10 SUV kertookin omaa tarinaansa siitä ajoturvallisuudesta, mitä me Point S -ketjussa edustamme. Saat yhdellä pysähdyksellä uudet talvirenkaat, rengashuollot ja muut rengaspalvelut ammattilaisten työnä. Liikkeitämme löydät ympäri Suomea – katso lähin toimipisteesi verkkosivuiltamme ja tule paikan päälle jo tänään!

Voit hankkia meiltä renkaat myös rahoituksella – lue lisää rahoituksestamme. 

Hanki renkaat rahoituksella