Kesärengas

Yokohama
BluEarth ES32

Yokohaman BluEarth ES32 on innovatiivinen kesärengas mahdollisimman suorituskykyiseen ajoon. Rengas on suunniteltu Suomen sääolosuhteisiin sopivaksi ja erittäin kestäväksi pitkäaikaiseen käyttöön.

Kun hakusessa on rengas, joka pitää hyvin märällä tien pinnalla, takaa tasapainoisen ajon ja pitkän matkan suorituksen, valitse BluEarth ES32 -rengas. Ja et tule pettymään!

Rengasketjumme Point S jakelee japanilaisen Yokohaman laaturenkaat ympäri Suomea. Teemme monipuoliset rengaspalvelut autoosi ja valitsemme edustukseemme vain parhaimmat rengastuotteet. Rengasosaamisen kärkeä edustava Yokohama onkin loistava esimerkki siitä, kuinka saat meiltä premium-luokan renkaat fiksuun hintaan. Rengasalan täyden palvelun rautaiset ammattilaiset löydät asioimalla lähimmässä Point S -liikkeessäsi.

Yokohama BluEarth ES32
Katso lähin jälleenmyyjä

Yokohama BluEarth ES32 -kesärenkaassa on erinomaiset pito-ominaisuudet

Yokohaman rautainen ja alati kehittyvä rengasteknologia pääsee oikeuksiinsa BluEarth ES32 -renkaassa. Renkaan pito-ominaisuuksia on paranneltu siten, että ne toimivat tehokkaasti sekä kuivalla että märällä tien pinnalla. Rengas on siis erinomainen valinta Suomen säähän, jossa tarvitaan nopeasti vaihtuviin olosuhteisiin takuulla suorituskykyistä rengasta.

Yokohama BluEarth ES32

  • pintakuviointi tukee jarrutusta märällä tiellä
  • kulutusta kestävä NANO-materiaali
  • polttoainetta säästävä suunnittelu
  • testattu toimimaan erinomaisesti Suomen olosuhteissa

BluEarth ES32 -renkaan kestävyys on myös hiottu huippuunsa. Pintamateriaalina on käytetty Yokohaman omaa polymeerin ja silican NANO -sekoitemateriaalia, joka parantaa renkaan pinnan kulutuskestävyyttä. Näin ollen BluEarth ES32 -rengas on erinomaisen hinta-laatusuhteen valinta, jonka ominaisuudet kestävät kovaa kulutusta. Näillä renkailla ajat huolettomasti pitkätkin matkat!

Rengasmalliin on suunniteltu erittäin voimakas ja innovatiivinen pinta, joka tukee ajokokemuksen vakautta. Pintakuvioinnin salamakuviot, vakautta lisäävät urat ja leveät sadesäälle suunnitellut uritukset turvallistavat ajoa myös epätasaisella tien pinnalla. Renkaan erinomainen suorituskyky tulee esille etenkin silloin, kun halutaan maksimoida jarrutusnopeus märällä tien pinnalla.

BluEarth ES32 -renkaan innovatiivinen pintakuviointi on myös optimoitu ja testattu vähentämään renkaan käytöstä aiheutuvaa ääntä. Renkaan kulutuspinta onkin suunniteltu mahdollisimman huolettomaan ajoon. Joten kun valitset BluEarth ES 32 -renkaat alle, voit rauhassa keskittyä tasapainoiseen ja sujuvaan ajoon, olipa kilometrejä edessä kymmeniä tai satoja.

Katso lähin jälleenmyyjä

BluEarth ES32 -renkaan suorituskyky niittää testimenestystä

Jokainen Yokohaman rengas myös testataan paikallisiin olosuhteisiin sopivaksi. Yokohama satsaa tuotekehityksessään kattavaan testiajoon, ja Pohjois-Euroopan markkinoille tulevat renkaat testataan niille suunnitelluilla omilla testiajoradoilla.

Yokohaman renkaat menestyvät säännöllisesti puolueettomissa rengastesteissä, joissa testataan muun muassa renkaan suoritusta, jarrutusominaisuuksia ja pitoa. BluEarth ES32 -rengas on niittänyt testeissä korkeita pisteitä etenkin kuivan ja märän tien pidossa, helposta käsiteltävyydestä ja erinomaisesta ajomukavuudesta kokonaisuudessaan.

Yokohaman BluEarth ES32 -rengas on testatusti kestävä valinta myös polttoaineen kulutuksen kannalta. Renkaan suunnittelussa on panostettu pintakuviointiin, jonka ansiosta polttoainetta kuluu ajossa normaalia vähemmän. Kun siis varustat autosi Yokohaman BluEarth ES32 -kesärenkailla, valitset samalla ympäristötietoiset renkaat. Yokohama on tunnettu myös kunnianhimoisesta ympäristötyöstään, jossa esimerkiksi kierrätys hoidetaan tehokkaasti.

Hanki Yokohama -renkaat kätevästi lähimmästä Point S -liikkeestä

Voit vaihdattaa ja hankkia tarpeiisi parhaiten sopivat Yokohama-renkaat vaivattomasti lähimmästä Point S -liikkeestäsi. Point S edustaa maailman suurinta rengasketjua.Täyden palvelun rengasliikkeemme palvelevat sinua ympäri Suomen, ja lähimmän liikkeesi yhteystiedot näet verkkosivultamme Yrittäjävetoiset liikkeemme takaavat laajat rengasalan palvelut ja suorituskykyisimmät rengastuotteet. Ja aina järkevät hinnat – hyödynnämme paljon yhteisostoja, joiden ansiosta voimme tehdä isoja ostoja ilman hintojen karkaamista.

Point S on olemassa siksi, että autoilusi olisi turvallista, kun asiaasi hoitavat rengasalan osaavat ammattilaiset. Yokohaman kestävät ja varmat renkaat ovatkin esimerkki siitä, miten olemme vaikuttamassa koko liikenneturvallisuuteen Suomessa. Täyden palvelun ketjuna hoidammekin kaikki rengastyösi kuntoon. Joten kun etsinnässä on rengasalan parhaimmat palvelut, voit luottaa Point S -ketjun rautaiseen palveluun!