Teräsvanteet

Point S-liikkeistämme löydät teräsvanteet kaikkiin merkkeihin ja malleihin rautaisen ammattitaidon siivittämänä. Valitse maailmallakin huippusuositut ALCAR Stahlrad- tai DOTZ Survival 4×4 -teräsvanteet, joissa laatu on taattu – tyylistä tinkimättä!

Henkilökuntamme ympäri Suomen sijaitsevissa liikkeissämme on käynyt edustamiimme tuotteisiin valmistajan koulutuksen. Olemme fiksujen ja turvallisten vannevalintojen asiantuntijaliike, jossa asiointisi sujuu mutkattomasti ja siististi tilanteessa kuin tilanteessa.

Haetpa sitten kestävimpiä teräsvanteita maasturiisi tai näyttävyyttä offroad-ajoon, löydät valikoistamme varmasti sopivan ratkaisun.

Katso lähin jälleenmyyjä

Suosituimmat auton teräsvanteet

Suosimme kaikissa vannemerkeissämme arvostetun valmistajan ALCAR Wheels Gmbh:n tuotteita. Auton teräsvanteisiin valmistajalta löytyy kaksi kivenkovaa merkkiä: ALCAR Stahlrad, joka on markkinajohtaja Euroopan teräsvanteiden jälkimarkkinoilla sekä DOTZ Survival 4×4, jotka on tarkoitettu etenkin kovaan menoon.

ALCARilla on yli sadan vuoden kokemus laatuvanteiden kehitys- ja valmistustyöstä. Tuotteilla on tiukimmat laatusertifioinnit, kuten KBA- ja TÜV-sertifioinnit sekä kolmen vuoden takuu. Yhtiön tuotteiden laadun nimeen vannovat niin lukuisat alan ammattilaiset kuin harrastajat.

Lue lisää Alcarin sivuilta

Suositut ALCAR Stahlrad- teräsvanteet

Sveitsiläistä laatutuotantoa edustavat ALCAR Stahlrad-teräsvanteet tehdään pääkallopaikalla valmistajan omalla tehtaalla. ALCAR:n teräsvannetehdas tuottaa yli 2 miljoonaa vannetta vuosittain, joten saatavuus ja markkinoiden kysyntään reagoiminen ovat huippuluokkaa. ALCAR Stahlrad:n korkealuokkaisesta valikoimasta löydät auton teräsvanteet 4,5 ja 6-pulttisella kiinnityksellä ja tuumakoossa 13″-17″. Kaikki vanteet ovat auton alkuperäisiä mittoja ja ulkonäköä vastaavia.

DOTZ Survival 4×4 -teräsvanteet kovaan menoon!

Vaaditko teräsvanteilta korkeaa kantokykyä ja kestävyyttä ulkonäöstä tinkimättä? Silloin valintasi on DOTZ Survival 4×4 vanteet! Ehdoton valinta vaativiin maasto-olosuhteisiin tai näyttävään offroad käyttöön. Mikäli autosi kaipaa hienostelun sijaan maksimaalista kestävyyttä ja kovaa asennetta, niin tiedät löytäneesi juuri oikean vaihtoehdon. DOTZ Survival 4×4 vanteet on suunniteltu etenkin maastoautoille korkeilla kantavuuksilla, ja löydät vahvoista tyyleistä ja eri väreistä juuri sinulle ja autollesi sopivan vaihtoehdon.

Kokeile vannesovitinta Lataa esite

Teräsvanteet Point S-liikkeistä

Etkö ole varma mitkä vanteet olisivat paras ratkaisu, tai haluatko saada lisätietoa vaihtoehdoista? Paikalliset myyntipisteemme tarjoavat sinulle teräsvanteet teräksenkovalla ammattitaidolla.

Henkilökuntamme koostuu koulutetuista vanne- ja rengasalan asiantuntijoista, joiden avulla et voi mennä pieleen vannekaupoilla.

Katso lähin täyden palvelun Point S -liikkeesi ja tutustu teräsvanteiden paikallisvalikoimaan!

Liikkeet