Continental-renkaat

Kun puhutaan rengasosaamisen ykkösnimistä, Continental-renkaat ovat aina ajankohtaisia. Saksalaisen rengasosaamisen kärkisuoritukset ovat turvanneet maanteitä jo vuosikymmenten ajan, ja uusia renkaiden huippuinnovaatioita tehtaillaan tasaiseen tahtiin. 
 
Yli 140 vuoden kehitystyö, miljoonat testiajon kilometrit ja yli 170 tuotantolaitoksen avainteknologiat takaavat Continental-renkaiden suorituskyvyn vuodenajasta toiseen. Kun paras suorituskyky, turvallinen ajokokemus ja huippuluokan kestävyys kuulostavat hyvältä, Contintental-renkaat ovat varma valinta. 
 
Tinkimättömät suorituskykyiset Contintental-renkaat löydät kätevästi lähimmästä Point S -rengasliikkeestäsi. Täyden palvelun rengasliikkeemme palvelevat ympäri Suomea, ja saat meiltä sekä renkaat että niiden huollot samalla pysähdyksellä! 
Katso lähin jälleenmyyjä

Continental -renkaat 

  1.  Turvallisuutta maanteille yli 140 kehitysvuoden voimalla
  2.  Erinomaisesta jarrutuskyvystä tunnetut renkaat
  3.  Rengasosaamisen taustalla saksalainen insinööritaito
  4.  Jokainen rengas testataan oikeissa olosuhteissa ennen markkinoille laskua
  5.  Vuodesta toiseen puolueettomien rengastestien menestyjä! 
Katso lähin jälleenmyyjä

Continental-renkaat – huipputeknologia turvaamassa ajokokemusta

Continental-renkaat edustavat saksalaisen insinööriosaamisen kärkeä, jossa vain huippusuoritukset lasketaan. Näiden renkaiden historia onkin teknisten innovaatioiden voittokulkua, jossa suorituskyky, turvallisuus ja taloudellisuus lyövät kättä.
Renkaiden tuotekehitykseen ja testaamiseen panostetaan vahvasti eri maanosien tutkimuskeskuksissa. 
 
Tarkka tuotekehitys takaa renkaiden suorituskyvyn Suomen vaihtelevissa sääolosuhteissa ja kovilla tienpinnoilla. Pohjoisen ajoon räätälöidyt jarrutusominaisuudet ovat Continental-renkaissa alansa huippua, ja premium-renkaat turvaavat ajoa erinomaisesti märällä tiellä. Ei siis ihme, että Continental-renkaat saavat säännöllisesti kiitosta rengastesteissä!
 
Continentalin tuotanto on etulinjassa edistämässä myös renkaiden ympäristöystävällisyyttä. Jo vuosikymmeniä tuotekehityksessä on panostettu renkaiden polttoainetta säästävään suunnitteluun, parhaimpaan kulutuksen kestoon ja ympäristöystävällisiin materiaaleihin. Contintental on esimerkiksi ottanut ensimmäisenä käyttöön kumiseoksen, jossa raaka-aineena on käytetty ympäristöä säästävää voikukkaa.
 
Laaturenkaat kestävät ajossa tuhansia kilometrejä tavanomaisia renkaita pidempään. Joten kun hankit kestävät premium-renkaat, saat varmaa suorituskykyä ja mielenrauhaa pitkäksi aikaa! 

Hanki premium-luokan Continental-renkaat lähimmästä Point S-rengasliikkeestä

Koko Suomen laajuinen Point S -rengasliikkeiden ketju turvaa ajokokemuksesi vuoden ympäri. Continental-renkaat ovat erinomainen esimerkki laadukkaista renkaista, joiden suorituskyky ja turvallisuus ovat maailman kärkiluokkaa. 
 
Kauttamme saat parhaimmat Continental-renkaat sekä rengashuollot rautaisten ammattilaisten työnä. Edustamme maailman suurinta rengasketjua, ja yrittäjiemme ostovoima takaa aina fiksut hinnat ja erinomaisen palvelun.
 
Katso tie lähimpään liikkeeseemme verkkosivuiltamme!