Nastarengas

Nokian
Hakkapeliitta 9

Nokian Hakkapeliitta 9 tarjoaa testattua talviturvallisuutta pohjoisen ääriolosuhteisiin! Patentoitu tuplanastoitus, pitoa maksimoiva pintakuviointi ja tuoteperheensä alhaisin renkaan äänenvoimakkuus hiovat ajokokemuksesi huippuunsa. Ei siis ihme, että suorituskyky on niittänyt mainetta useissa rengastesteissä (mm. Tuulilasi).

Nokian Hakkapeliitta 9 -renkaan voit hankkia lähimmästä Point S -liikkeestäsi ympäri Suomea. Saat saman katon alta renkaiden vaihdon ohella kaikki tarvittavat rengashuollot, jotta matkasi voi jälleen jatkua huolettomasti. Voit hankkia meiltä renkaat myös joustavasti rahoituksella.

Katso lähin jälleenmyyjä

Katso videolta, miten Nokian Hakkapeliitta 9 -renkaan teknologia vastaa Suomen talven haasteisiin

Nokian Hakkapeliitta 9 – äärimmäistä pitoa Suomen talveen

  • Patentoitu tuplanastoitus: maksimipitoa niin pitkittäis- kuin sivuttaissuunnassa
  • Eco Stud 9 -nastoitus on optimoitu pohjoisen talven jäiselle ja lumiselle alustalle
  • Deep Snow Grooves -pintakuviointi parantaa käsiteltävyyttä lumen määrän kasvaessa
  • Nokian Renkaat -tuoteperheen nastarenkaiden alhaisin äänenvoimakkuus ja polttoaineenkulutus
  • Saatavilla sekä henkilöautoon että SUV-renkaana, sopii erinomaisesti myös sähkö- ja hybridiautoon

     

Nokian Hakkapeliitta 9 – maailman ensimmäinen tuplanastakonsepti 

Nokian Hakkapeliitta 9 vastaa pohjoisen talviajon haasteisiin äärimmäisen tarkalla pidolla ja tasapainoisuudella. Maailman ensimmäinen tuplanastakonsepti varmistaa turvallisuuttasi jarrutuksissa, suorituskykyä kiihdytyksissä ja varmuutta nopeissa ohjausliikkeissä.

Erilaisten nastojen sijainti renkaan keski- ja olkapääalueilla tarjoaa paranneltua pitoa talviajoon. Erinomaisen pitkittäispidon ohella on panostettu maksimaaliseen sivuttaispitoon, mikä turvallistaa ajoa etenkin nopeissa käännöksissä ja liukkaalla pinnalla.

Pintakuvioinnin keskialueella sijaitsevat Snow Grip Booster -leikkaukset puolestaan tehostavat pitoa lumisella pinnalla. Ja kun lumimäärä käy syvemmäksi, Deep Snow Grooves -leikkaukset parantavat renkaan käsiteltävyyttä.

Patentoidun Eco Stud 9 -konseptin nastat jaottelevat nastan kosketuspinnan suuremmalle alueelle, minkä ansiosta ajotuntuma on tasapainoinen myös epätasaisella alustalla. Myös renkaan rakenne tukee miellyttävää ajoa: High Tensile Steel -suunnittelu mukautuu välittömästi nopeisiin ohjausliikkeisiin esimerkiksi väistötilanteissa ja jarrutuksissa.

Katso lähin jälleenmyyjä

Nokian Hakkapeliitta 9 – vakaa, tasapainoinen ja taloudellinen ajokokemus kilometristä toiseen

Nokian Hakkapeliitta 9 tarjoaa kovan pidon ohella kestävyyttä, suorituskykyä ja tasaista ajokokemusta läpi kilometrien.

Talviajoon kehitetty Green Elasto Proof -biomateriaali mukautuu tienpinnan ja lämpötilan muutoksiin, jolloin renkaan käyttöikä paranee entisestään. Ympäristöystävällisen kulutuspinnan viillon- ja pistonkestävyys ovat myös erinomaista luokkaa, minkä ansiosta voit taittaa kilometrit entistä huolettomammin.

Renkaan polttoaineenkulutus on myös Nokian Renkaiden nastarenkaiden alhaisinta tasoa. Optimoitu pintakuviointi ja alhainen vierinvastus takaavat sen, että polttoaineen käyttö on mahdollisimman taloudellista myös pitkillä ajomatkoilla.

Ajokokemuksesi kruunaa se, että Nokian Hakkapeliitta 9 -rengas on myös koko tuoteperheen nastarenkaista äänenvoimakkuudeltaan hiljaisin! Renkaan Clinch-erikoiskumisekoitus auttaa vähentämään renkaan äänitasoa, sillä se minimoi vanteeseen (ja sitä kautta auton sisäosiin) kulkeutuvaa värähtelyä.

Hanki Nokian Hakkapeliitta 9 fiksuun hintaan Point S -rengasliikkeestä

Premium-luokan rengas on panostus turvallisuutesi ja huolettoman ajokokemuksesi eteen. Nokian Hakkapeliitta 9 kertookin omaa tarinaansa siitä ajoturvallisuudesta, mitä me Point S -ketjussa edustamme. Saat yhdellä pysähdyksellä uudet talvirenkaat, rengashuollot ja muut rengaspalvelut ammattilaisten työnä. Liikkeitämme löydät ympäri Suomea – katso lähin toimipisteesi verkkosivuiltamme ja tule paikan päälle jo tänään!

Voit hankkia meiltä renkaat myös rahoituksella – lue lisää rahoituksestamme. 

Hanki renkaat rahoituksella