Kesärengas

Nokian
Hakka Green 3

Nokian Hakka Green 3 on uuden sukupolven kesärengas, jolla kilometrit rullaavat kevyesti, maksimoidulla pidolla sekä ympäristöä säästäen.

Suomen kesäsäähän suunniteltu rengas tarjoaa tehostettua märkäpitoa ja kulutuksenkestävyyttä, minkä ansiosta tämä rengas on luottovalinta keväästä pitkälle syksyyn.

Nokian Hakka Green 3 yhdistää kaikki ne ominaisuudet, mitä Suomen säässä ajaminen vaatii ollakseen turvallista ja mielekästä. Tämä rengas tarjoaa huoletonta ajokokemusta ei vain auringonpaisteeseen, mutta myös harmaisiin sadepäiviin ja rankkasateen kastelemalle asfaltille.

Kun on aika päivittää kesärenkaat markkinoiden uusimpiin ja turvallisimpiin, löydät ne lähimmästä Point S -rengasliikkeestä. Katso liikkeidemme sijainnit ja yhteystiedot verkkosivuiltamme ja tule renkaanvaihtoon sinulle sopivana aikana!
Katso lähin jälleenmyyjä

Nokian Hakka Green 3 – ympäristötietoista teknologiaa ja maksimoitua märkäpitoa 

Kilometrit taittuvat sateellakin huolettomasti, sillä renkaan innovatiivinen muotoilu ehkäisee vesiliirtoa tehokkaasti. Nokian Tyres Coanda -teknologia varmistaa, että vesi ohjautuu pois renkaan kulutuspinnasta, jolloin ote tiehen pysyy varmana. Lisäksi kulumispinnassa oleva vesiliirtovaroitin kertoo, milloin rengas on kulunut sen verran, että vesiliirron riski kasvaa.

Nokian Hakka Green 3 -malli on myös uusin taidonnäyte Green Sense -konseptista, joka on vahva yhdistelmä pitoa, kulutuksenkestoa ja innovatiivista, ympäristöä säästävää muotoilua.

Epäsymmetrinen Triple Zone-muotoilun ansiosta rengas reagoi nopeasti ohjausliikkeisiin ja tarjoaa samalla tehostettua pitoa säässä kuin säässä. Renkaan materiaalina on käytetty entistä ympäristöystävällisempää Hakka Green Hybrid-kumiseosta, johon on lisätty biopohjaista hartsia tehostamaan märkäpitoa.

Lisäksi alhainen vierintävastus tekee renkaasta kevyesti rullaavan, mutta myös polttoainetta säästävän.

Myös renkaan ympäristöystävällisyyteen on panostettu uusimman teknologian avulla, jonka ansiosta polttoainetta kuluu vähemmän, samalla kun renkaiden kulutuksenkesto on maksimaalista. Tämän ansiosta renkaita ei tarvitse vaihtaa niin usein, mikä tekee hankinnasta pitkäkestoisen ja vihreämmän!

Tehostettu kulutuksenkesto tarkoittaa, että voit ajaa jopa yhden kesäkauden tai 10 000 ajokilometriä lisää. Minne suuntaisit, jos saisit 10 000 kilometriä lisää ajoaikaa yksille renkaille?

Katso lähin jälleenmyyjä

Nokian Hakka Green 3 -kesärengas

  • Ympäristöystävällisempää teknologiaa hyödyntävä premium-luokan rengas
  • Henkilöautoihin, hybrideihin ja sähköautoihin monessa eri koossa
  • Keskimäärin 35% edeltäjäänsä parempi kulutuksenkestävyys – ajokilometrejä jopa 10 000 km lisää
  • Polttoainetta säästävä ja kevyesti rullaava muotoilu
  • Green Sense-teknologia maksimoi kulutuksenkeston ja märkäpidon
  • Green Hybrid -kumiseos ja biopohjainen hartsi edustavat uutta ympäristöystävällisempää rengasteknologiaa

Rengasuutuudet kätevästi lähimmästä Point S -rengasliikkeestäsi

Onko aika vaihtaa alle kotimaiset huippurenkaat? Nokian Hakka Green 3 on täydellinen näyte ykkösluokan renkaasta, jonka löydät Point S -rengasliikkeistä kautta maan.

Saat meiltä yhdellä pysähdyksellä sekä uudet renkaat, renkaanvaihdot sekä kaikki rengashuollot, joita tarvitset. Katso liikkeiden yhteystiedot ja tule vaihdattamaan markkinoiden parhaat renkaat!