Kesärengas

Nokian
Hakka Green 2

Nokian Hakka Green 2 on erinomainen valinta turvalliseen ja taloudelliseen ajoon. Pienempiin ja keskikokoisiin perheautoihin sopiva kesärengas tarjoaa tasapainoiseen suorituskykyyn, jossa kilometrit taittuvat erinomaisen pidon turvin. Tämä rengas nielee kilometrejä mukavan ajotuntuman saattelemana! 
 
Nokian Hakka Green 2 -rengas on kehitetty pohjoisen ajon haasteisiin, jossa renkaan märkäpidolta ja kulutukselta vaaditaan paljon. Testimenestyjärengas on maailman pohjoisimman rengasvalmistajan innovaatio, jossa uusin teknologia varmistaa miellyttävän ja tasapainoisen ajokokemuksen. 
 
Point S-ketjun rengasliikkeet jakelevat ja asentavat Nokian Hakka Green 2 -renkaat ympäri Suomea. Tämä rengas on erinomainen esimerkki laadukkaista ja testatuista renkaista, joiden kautta olemme turvaamassa maanteitä ympäri vuoden.
Katso lähin jälleenmyyjä

Nokian Hakka Green 2 tarjoaa tasapainoisen ja pitävän ajokokemuksen Suomen säähän

Nokian Hakka Green 2 -renkaan märkäpito-ominaisuudet ovat optimoituja pohjoisen olosuhteiden ankaruuteen. Renkaiden trumpettiura-muotoilu ohjaa tien pinnan vettä tehokkaasti pois renkaasta, jolloin pito sään yllättäessä pysyy tasaisena. Myös kuluneena rengas torjuu vesiliirtoa tehokkaasti muotoilunsa ansiosta, joten voit nauttia tällä renkaalla ajosta mahdollisimman pitkään. Renkaan pinnassa on myös uuden sukupolven kulumis- ja vesiliirtovaroitin, jonka avulla voi seurata seuraavaa renkaiden vaihdon ajankohtaa.

Testituloksissa kiitosta saanut ajomukavuus on niin ikään optimoitu huippuunsa. Renkaat kestävät erittäin hyvin karkeilla teillä ajoa, sillä materiaalit mukautuvat ajotyylin, tien ja vallitsevan lämpötilan mukaisiksi. Intelligent Green Silica -kumisekoitus, mänty- ja rypsiöljyn Green Hybrid Oil-yhdistelmä sekä kaivosrenkaista tutun noen sekoitus on innovatiivinen uuden sukupolven materiaaliratkaisu.

Innovatiiviset materiaalit, uritus ja renkaan muotoilu tekevät Nokian Hakka Green 2 -renkaasta myös taloudellisen ajettavan. Paranneltu kulutuksenkesto, alhainen vierintävastus ja polttoainetehokkuus ovat omiaan parantamaan ajokokemuksen miellyttävyyttä.

Nokian Hakka Green 2 -renkaan kulutuspinnan aiheuttamaa äänenvoimakkuutta on niin ikään hiljennetty Silent Sidewall -teknologian avulla. Hiljaisempi äänenvoimakkuus tarkoittaa tietenkin miellyttävämpää matkantekoa etenkin pitkillä matkoilla!

Katso lähin jälleenmyyjä

Nokian Hakka Green 2 -kesärengas

  • Tehostettu pito märällä tiellä
  • Vesiiliirtoa torjuva uritus
  • Polttoainetta säästävä malli
  • Muotoilu vähentää renkaan äänenvoimakkuutta
  • High Modulus Carbon Black -seos parantaa viillonkestävyyttä

Hanki Nokian Hakka Green 2 ja muut uuden sukupolven renkaat lähimmästä Point S -liikkestäsi

Me Point S -rengasliikkeissä turvaamme ajokilometrit parhaimpien rengasvalintojen ja -palveluiden avulla. Yrittäjiemme verkosto palvelee koko Suomessa. Kun siis etsit Nokian Hakka Green 2 -renkaiden tavoin premium -suorituksia autoosi, vieraile lähimmässä Point S -liikkeessäsi!