Kesärengas

Nokian
Hakka Blue 2 SUV

Nokian Hakka Blue 2 SUV on pienten katumaasturien ja crossover-mallien tasapainoinen rengas pohjoisen koville asfaltti- ja sorateille. Renkaan märkäpidon ominaisuudet on hiottu huippuunsa, ja äärimmäisen vahva Aramid-pinta suojaa rengasta iskuilta ja viilloilta. Hanki kotimaisen valmistajan huippurengas lähimmästä Point S -liikkeestäsi!

Katso lähin jälleenmyyjä

Testimenestyjä tarjoaa vahvaa märkäpitoa

Nokian Hakka Blue 2 SUV – uuden sukupolven kesärengas pohjoiseen matkantekoon

Suomen maanteille kehitetty Nokian Hakka Blue 2 SUV -rengas yhdistää vahvan suorituskyvyn tasapainoiseen ajokokemukseen. Vahvarakenteinen SUV-rengas tarjoaa erinomaista märkäpitoa, nopeaa jarrutuskykyä ja kulutusta kestävän rakenteen.

Renkaassa käytetty uniikki Nokian Hakka Blue SUV Hybrid –kumisekoitus tukee renkaan voimakasta märkäpitoa sekä nopeaa ohjausvastetta. Renkaan lyhyt jarrutusaika on noteerattu useissa rengastesteissä kärkisijoille. Ukkoskuurojen ja syyssateiden jälkeisellä märällä tienpinnalla nopea reagointi ohjausliikkeisiin onkin ajoturvallisuutesi kivijalka!

Nokian Hakka Blue 2 SUV -rengas tarjoaa parasta vastinetta rahalle myös erinomaisella kulutuksenkestollaan, sillä pito-ominaisuudet säilyvät testimenestyjärenkaassa myös kuluneena. Ja kun on aika vaihtaa uudet renkaat, ulkopinnan kulumis- ja vesiliirto-osoitin kertoo yhdellä silmäyksellä, kun kulumapinta alkaa saavuttaa maksimirajaansa. Renkaan vierinvastus on suunniteltu polttoainetta säästäväksi, joten kokonaisuutena tämä premium-rengas on taloudellinen valinta.

Renkaassa käytetty äärimmäisen vahva Aramid-materiaali maksimoi renkaan kestävyyttä viiltoja, ulkoisia kolhuja ja esimerkiksi soratien irtokiviä vastaan. Aramid-kuitu suojaa myös rengasta painautumasta vanteen sarvea vasten, mikä varmistaa ajokokemuksesi mukavuutta epätasaisesta tienpinnasta huolimatta. Tämän renkaan turvin taitat sadatkin kilometrit mahdollisimman mukavasti!

Katso lähin jälleenmyyjä

Nokian Hakka Blue 2 SUV – katumaasturin kesärengas

  • Pienikokoisten katumaasturien ja crossover-mallien turvallinen kesärengas
  • Voimakas iskunkestävyys Aramid-materiaalin ansiosta
  • Tehostettu märkäpito ja vesiliirron esto
  • Erittäin kulutuksenkestävä ja polttoainetaloudellinen
  • Testivoittaja lukuisissa puolueettomissa automedioiden testeissä (mm. lyhyin jarrutusaika märällä tiellä)

Hanki Nokian Hakka Blue 2 SUV Point S -rengasliikkeestä!

Nokian Hakka Blue 2 SUV -rengas on malliesimerkki ykkösluokan katumaasturirenkaasta, jonka voit hankkia hyvään hintaan Point S -liikkeestäsi. Kun siis haluat rengasturvallisuutesi kuntoon yhdellä pysähdyksellä, vieraile paikkakuntasi Point S -liikkeessä! Tarjoamme renkaillesi myös joustavan rahoitusmallin.