Kesärengas

Nokian
Hakka Black 2 SUV

Nokian Hakka Black 2 SUV on suurikokoisten katumaastureiden kesärengas, joka säilyttää vankan ajotuntumansa Suomen rouheilla sorateillä ja kovalla asfaltilla läpi pohjoisen kesän. Renkaan sivupinnat on vahvistettu lujatekoisella Aramid-kuidulla, minkä ansiosta rengas kestää äärimmäisen hyvin siihen kohdistuvia ulkoisia iskuja. Kun haluat varmaa suorituskykyä kesän maanteille, vaihda uudet Nokian Hakka Black 2 SUV -renkaat alle lähimmässä Point S -rengasliikkeessäsi!

Katso lähin jälleenmyyjä

Katso videolta renkaan Aramid-vahvikkeen ominaisuudet

Nokian Hakka Black 2 SUV – jämäkkää ajotuntumaa Suomen kesään

Maailman pohjoisimman rengasvalmistajan kädenjälki tekee Nokian Hakka Black 2 SUV -renkaasta äärimmäisen vankan Suomen teille. Rengas tarjoaa tasapainotettua ajokokemusta, jota Suomen kesän sateet, kovat tienpinnat ja ulkoiset iskut eivät hätkäytä.

Renkaan ulkopinta on vahvistettu erittäin iskunkestävällä Aramid-kuidulla, joka suojaa rengasta ulkoa päin tulevilta iskuilta ja kolhuilta. Materiaalin kestävyydestä kertoo jotain se, että sitä käytetään lentokoneteollisuudessa ja armeijassa. Aramid-vahvikkeet pääsevät oikeuksiinsa silloin, kun kohtaat tiellä irtokiviä, soraa tai yllättäviä kuoppia. Aramid-kuitu säilyttää renkaan sopivan joustavuuden ja optimoi ajokokemuksesi turvallisemmaksi.

Nokian Hakka Black 2 SUV -rengas tarjoaa sinulle myös optimaalisen tasapainoista ajokokemusta koko Nokian Renkaat -tuoteperheen tavoin. Vankkarakenteisen renkaan ajomukavuuden taustalta löytyy Dynamic Grip -kumiseos, joka mahdollistaa parhaan tiekosketuksen monikerroksisen muotoilun ja innovatiivisen pintakuvioinnin ansiosta. Rengas reagoi nopeasti ohjausliikkeisiin, minkä ansiosta matkantekosi on turvallisempaa nopeissa kaarteissa, jarrutuksissa ja sään muuttuessa.

Suomen kesäteiden vitsaus vesiliirto ei myöskään pääse yllättämään rengasta. Renkaan märkäpitoa tehostavat Dry Touch 2 -lamellit ajavat vettä pois renkaan ja tienpinnan välistä turvallistaen ajoasi rankkasateen aikana. Hydra Canyon Grooves -pitkittäisurat ottavat veden vastaan, ja ohjaavat sen sujuvasti pois renkaan ja tienpinnan välistä. Renkaan vesiliirtovaroittimesta näet myös kätevästi, kun on aika vaihtaa kulunut rengas uuteen.

Katso lähin jälleenmyyjä

Nokian Hakka Black 2 SUV -katumaasturin kesärengas

  • Suuriin katumaastureihin suunniteltu vankka kesärengas
  • Vahva iskunkestävyys Nokian Tyres Aramid Sidewall -vahvisteen ansiosta
  • Torjuu vesiliirtoa voimakkaasti erikoismuotoilun ja urituksen voimalla
  • Hiljennetty äänenvoimakkuus Silent Groove -teknologian ansiosta
  • Tasainen ajotuntuma soralla, asfaltilla ja sateisella tiellä
  • Sopii erinomaisesti myös sähkö- ja hybridiautoon

Vaihda Nokian Hakka Black 2 SUV -renkaat maasturiisi Point S -rengasliikkeessä!

Me Point S -rengasliikkeissä varmistamme ajoturvallisuuttasi säällä kuin säällä. Kun haluat vaihtaa maasturiisi kesän suorituskykyisimmät renkaat, ota suunnaksi lähin Point S -rengasliike! Voit hankkia renkaat myös sinulle sopivalla joustavalla rahoituksella.