Kitkarengas

Michelin
Primacy 4

Michelin Primacy 4 -renkaan suorituskyky pysyy ylivoimaisen tehokkaana kilometristä toiseen! Rengas on suunniteltu kulumaan tasaisesti, jolloin suoritus ja pito ovat huippuluokkaa ensi kilometristä aina siihen saakka, kun renkaan lakisääteinen kulutuspinta tulee vastaan.

Kun etsit renkaalta varmaa suoritusta, tasapainoista ajoa pitkälläkin matkalla ja Suomen säähän sopivaa pitoa, Michelin Primacy 4 on oikea rengas autoosi.

Michelinin uusi rengasinnovaation taustalla on kolmevuotinen tuotekehitys, joka takaa renkaan huippusuorituksen. Primacy 4 -kesärengas on erinomainen valinta Suomen teille, sillä renkaan märkäpito ja jarrutusnopeus ovat niittäneet puolueettomissa testeissä kovaa menestystä.

Primacy 4 on erinomainen esimerkki Point S -ketjun huippuluokan renkaiden valikoimasta. Kun etsit turvallisia premium-renkaita autoosi järkevällä hinnalla, ota yhteyttä lähimpään Point S-liikkeeseen!

Katso lähin jälleenmyyjä

Michelin Primacy 4 – testattua turvallisuutta kilometristä toiseen

Michelinin Primacy 4 -rengas on suunniteltu optimoimaan turvallinen ja tasainen ajokokemus läpi kilometrien. Michelinin vuosikymmenten kokemus ja innovatiivinen tuotekehitys pääsevätkin oikeuksiinsa tässä renkaassa.

Renkaan uuden sukupolven kumiseos ja EverGrip-teknologia takaavat suorituskyvyn ja erinomaisen pidon sekä kuivalla että märällä pinnalla. Renkaan optimoitu pintakuviorakenne mahdollistaa veden poistumisen renkaasta tehokkaasti myös silloin, kun rengas on kulunut. Renkaan kulumista ja oikeaa vaihtoajankohtaa on myös helppo seurata, sillä renkaassa on urasyvyyden ilmoitin ja kätevästi luettava kulumisvaroitin.

Primacy 4-renkaan suorituskyky ja kesto etsivät myös vertaistaan, sillä DEKTRA Test Centerin tekemien testien mukaan rengas kestää keskimäärin jopa 18 000 kilometriä pidempään kuin muiden rengasvalmistajien renkaat. Testiluvut puhuvatkin puolestaan: tämä rengas tekee ajokokemuksesta tasaisen huoletonta.

Michelin Primacy 4 -rengas edustaa myös uuden sukupolven ympäristöä säästävää rengassuunnittelua. Renkaan mahdollisimman pitkä käyttöikä on taloudellinen valinta, jonka ansiosta uusien renkaiden hankinta ei odota nurkan takana. Lisäksi renkaan optimoitu pintakuviointi säästää polttoainetta jokaisella kilometrillä. Kun siis hankit Michelin-renkaan, teet samalla ympäristöä säästävän valinnan.

Katso lähin jälleenmyyjä

Michelin Primacy 4 -kesärengas

  • erinomainen jarrutuskyky ja pito märällä tiellä
  • varma suorituskyky myös kuluneena 1,6 mm saakka
  • testatusti tavanomaista kulutuskestävämpi rengas
  • kestää keskimäärin 18 000 km pidempään kuin muiden valmistajien renkaat (DEKTRA Test Center)

Hanki Michelin Primacy 4 ja muut huippurenkaat lähimmästä Point S-liikkeestäsi

Michelin Primacy 4 -huippurengas on yksi otos Point S-liikkeidemme laadukkaasta rengasvalikoimasta. Kun etsit parhaimpia renkaita, monipuolisia rengaspalveluita ja asiantuntevaa rengasosaamista, ota yhteys lähimpään Point S-liikkeeseen! Palvelemme rautaisella rengasalan ammattitaidolla ympäri Suomen.