Kuorma-auton vanteet

Kuorma-autoihin ja perävaunuihin varmin valinta ovat Maxion Wheels -vanteet, jotka tunnettiin aiemmin myös nimellä Hays Lemmerz. Kyseisen laatuvalmistajan teräsvanteet ovat vakiinnuttaneet paikkansa maailman johtavimpien vannemerkkien joukossa niin jälkimarkkinoilla kuin autoteollisuudessa, ja ne tarjoavat suorituskykyiset vanteet sekä kuorma-auton, että pakettiauton kuljettajille.

Point S -rengasliikkeissä me autamme sinua sopivien vanteiden valinnassa – kaikki rautaiset rengasalan ammattilaisemme ovat kouluttautuneet tuotteisiin valmistajan edellyttämällä tavalla. Löydät liikkeistämme laajalla valikoimalla niin paketti- kuin kuorma-auton vanteet, joita meidän lisäksemme suosivat myös lukemattomat muut alan ammattilaiset ja kuljettajat.

Katso lähin jälleenmyyjä

Maxion Wheels kuorma-auton vanteet

Maxion Wheels -vanteiden taustalla on pitkää kehitystyötä ja testausta aina 1900-luvun alusta lähtien. Tänä päivänä yhtiö valmistaa miljoonia tuotteita kansanvälisille markkinoille, ja korkeista laatuvaatimuksista tunnetut teräsvanteet tekevätkin hyvin kauppansa niin kuorma- kuin pakettiautonkuljettajien keskuudessa.

Vanteiden kilpailuetuna ovat etenkin tarkat valmistusmenetelmät sekä niiden taakse kätkeytyvä edistyksellinen teknologia. Valmistajan asiantuntemus analytiikassa on myös huippuluokkaa. Muun muassa nämä tekijät mahdollistavat parhaan mahdollisen vanteen nimenomaan kuorma-autoille ja raskaalle kalustolle.

Tärkeintä kuorma-auton vanteissa on luotettavuus, kestävyys ja korkea laatu. Kaikki Maxion Wheels kuorma-auton vanteet käyvät läpi tarkat laatu- ja turvallisuusmittaukset. Tuotteilla on 2 vuoden takuu.

alcar
Lue lisää Alcarin sivuilta

Kuorma-auton vanteet lähimmästä Point S -liikkeestä

Maxion Wheels kuorma- ja pakettiauton vanteiden jälleenmyynnistä vastaavat rengasalan ammattilaisemme ympäri Suomea. Teräsvanteiden saatavuus kauttamme on huippuluokkaa, ja pääset tutustumaan paikallisvalikoimaan suoraan joko vierailemalla paikan päällä tai olemalla yhteydessä jälleenmyyntipisteeseesi.

Katso Lähin liike