Henkilöauton vanteet

Henkilöauton vanteet ja renkaat löydät kattavasti Point S-liikkeistä! Olemme maailman suurin rengasketju ja kovinta osaamistamme ovat nimenomaan auton renkaat, ALCAR-vanteet sekä niihin liittyvät asiantuntijapalvelut.

Liikkeistämme kautta maan löydät kaikki henkilöauton vanteet ja renkaat lukemattomiin eri malleihin. Rautaiset rengasammattilaisemme ovat kouluttautuneet edustamiimme tuotteisiin valmistajien edellyttämillä tavoilla, ja he auttavat sinua mielellään valitsemaan käyttötarpeisiisi parhaiten sopivat henkilöauton vanteet.

Katso lähin jälleenmyyjä

Henkilöauton vanteet – laatua ja tyyliä reiluun hintaan

Valikoimaamme kuuluvat henkilöauton vanteet ovat sekä laadukkaita että hintalaatusuhteeltaan erittäin kilpailukykyisiä. Teemme tiivistä yhteistyötä kansainvälisesti arvostetun huippuvalmistajan ALCAR Wheels Gmbh:n kanssa, jotta voimme tarjota sinulle parhaan mahdollisen vannevalikoiman jatkuvasti päivittyvillä tuotteilla.

Valmistajamme kaikki vanteet käyvät läpi tarkan ja yksityiskohtaisen laadunvalvonnan. AEZ, DOTZ ja DEZENT vanteilla on 3 vuoden pintakäsittelytakuu. Tutustu alta lisää vanteiden huippumerkkeihimme! 

Lataa esite

AEZ-alumiinivanteet

Näyttävää ulkonäköä yhdistettynä huippulaatuun? AEZ voi olla juuri sinun valintasi. Kyseessä ovat premium-alumiinivanteet, jotka keräävät varmasti katseita. Korkean laadun takaavat TÜV-hyväksyntä sekä tarkat laatukriteerit, joilla varmistetaan jokaisen vanteen mittatarkkuus, erinomainen pintakäsittely, tiheys ja haluttu visuaalisuus sekä materiaalien homogeenisyys. AEZ-alumiinivanteet valmistetaan Saksassa ALCAR Wheels Gmbh:n omalla tehtaalla korkealuokkaisista materiaaleista. Lue lisää ALCARin sivuilta.

DOTZ-tuningvanteet

Tuning-henkiset vanteet henkilöautoosi? DOTZ Wheels-mallisto on autoharrastajan unelma. Löydät mallistosta niin upeita klassikoita kuin näyttäviä moderneja värejä ja muotoja laidasta laitaan. Myös DOTZ-vanteet valmistetaan tarkkojen laatuvaatimusten alla ja niillä on TÜV-hyväksynnät. Tutustu päivittyvään valikoimaan ja valitse suosikkisi persoonallisen ajotyylin viimeistelyyn. Lisätietoja löydät Alcarin sivuilta.

DEZENT-vanteet ovat varma valinta

Haetko keskihintaista varmaa valintaa laadusta tinkimättä? DEZENT Leichtmetalräder tuotemerkin valikoima sisältää erittäin laajan kattauksen vanteita kaikenlaisiin autoihin. Olipa käytössäsi sitten kaikkein pienimmän autoluokan edustaja, tai suuria kantavuuksia vaativa SUV-auto, DEZENT:ltä löydät varmasti sopivan ratkaisun vaivatta. Suurimmalla osalla DEZENT-vanteita on ECE-hyväksyntä, ja ne vastaavat mitoiltaan auton alkuperäisiä vanteita, jolloin et tarvitse lainkaan erillisiä soviterenkaita tai kiinnikkeitä. Voit lukea lisätietoa ALCARin sivustolta.

MAK-alumiinivanteet

Italialasta urheilullisuutta, futuristisia muotoja tai jopa aggressiivisuutta? MAK-vanteissa on asennetta, joka näkyy. Mak Performance Wheels alumiinivanteet ovat nykyaikaisesti muotoiltuja ja värivalikoima niissä on poikkeavan laaja ja monimuotoinen. Nämä Italiassa valmistetut yksilöt tarjoavat käyttöösi automerkkikohtaiset henkilöauton vanteet, jotka ovat mitoiltaan auton alkuperäisiä vanteita vastaavia. Laajasta valikoimasta löytyy myös runsaasti vaihtoehtoja suurille kantavuuksille. Lue lisää ALCARin sivuilta!

kokeile 3D vannesovitinta Katso lähin jälleenmyyjä

Henkilöauton vanteet Point S-liikkeistä

Etkö ole varma mitkä vanteet olisivat paras ratkaisu, tai haluatko saada lisätietoa vaihtoehdoista? Paikalliset myyntipisteemme tarjoavat sinulle niin henkilöauton vanteet, renkaat kuin niihin liittyvät palvelut. Asiakaspalvelijamme ovat koulutettuja vanne- ja rengasalan asiantuntijoita, joiden avulla et voi mennä pieleen vannekaupoilla.

Katso lähin täyden palvelun Point S -liikkeesi ja tutustu vanteiden paikallisvalikoimaan!

Liikkeet