Kesärengas

Continental
SportContact™ 6

PremiumContact™ 6 -rengas tekee ajokokemuksesta huoletonta säällä kuin säällä. Kun etsit renkaalta sporttista suorituskykyä, varmaa pitoa märällä tiellä ja helppoa käsiteltävyyttä, PremiumContact6 on juuri oikea ratkaisu. 
 
Continentalin patentoitu PremiumContact™ 6 -rengas on saksalaisen rengasteknologian uuden sukupolven taidonnäyte. Renkaan pito-ominaisuudet ovat optimoituja haastaviin sääolosuhteisiin, samalla kun ajomukavuus pysyy maksimaalisena läpi kilometrien. 
 
Kun tarvitset huippuluokan rengassuorituksia, löydät ne kätevästi lähimmästä Point S -liikkeestäsi. Meiltä saat uusimmat rengasinnovaatiot ja renkaiden huollot alan parhaimpien ammattilaisten työnä!
Katso lähin jälleenmyyjä

SportContact™ 6 – urheilullinen rengas etsii vertaistaan suorituskyvyssään

Continentalin SportContact™ 6 -rengas on kehitetty vaativaan urheilulliseen ajoon, jossa huoleton ajokokemus ja turvallisuus ovat ratkaisevassa roolissa.
 
Renkaan tekniset innovaatiot tehostavat renkaan toiminnot huippusuorituksiin. Kumiseoksena käytetty Black Chili -kumiseos tarjoaa erinomaisen pidon jokaiseen suuntaan. Niin ikään uudenlainen Micro Flexibility Compound -kumiseos tehostaa kiihtyvyyttä ja nopeaa jarrutustehoa sekä kuivalla että märällä pinnalla.
 
Force Vectoring-teknologia parantaa ajotuntumaa välittömästi pienissäkin ohjausliikeissä. Renkaan kulutuspinnan rakenne mukautuu nopeasti tiehen, jolloin kaistanvaihdot ja kiihdytykset pääsevät oikeuksiinsa. Ja kun ajomukavuudesta puhutaan, SportContact™ 6 on testattu kehitysvaiheessa erinomaisen vakaaksi – suoritus kestää jopa 350 kilometrin tuntivauhdin innovatiivisen Aralon 350-vyörakenteen ansiosta. 
 

SportContact™ 6 -rengas on tasapainoinen valinta huolettomaan ajoon

Urheilurenkaiden uusinta avainteknologiaa edustava SportContact™ 6 takaa taloudellisen ja tasapainoisen ajokokemuksen läpi kilometrien. Renkaan erikoispolymeeriseos tehostaa suorituskykyä pitkässäkin ajossa. Alhainen vierintävastus tekee mallista polttoainetehokkaan, jolloin polttoaineen kulutus on tavanomaista vähäisempää kilometri toisensa jälkeen. 
 
SportContact™ 6 on saanut rengastesteissä kiitosta erinomaisesta ajomukavuudesta. Tien pintaan mukautuvat materiaalit, pintakuviointi ja uritukset tukevat tasapainoista ajoa suurten kilometrilukemien kohdalla. Kun siis etsit vauhdikasta ajoa kestävää, erinomaisen pitävää ja tasapainoista rengasta, SportContact™ 6 on takuuvarma valinta! 
Katso lähin jälleenmyyjä

SportContact™ 6 -urheilullinen kesärengas

  • Erinomainen pito kuivalla ja märällä tiellä
  • Täsmällinen reagointi ohjausliikkeisiin
  • Black Chili -kumiseos tehostaa jarrutusominaisuuksia
  • Polttoainetta säästävä malli 

Saat SportContact™ 6 -kesärenkaan ja muut parhaimmat rengasinnovaatiot Point S-liikkeistä

Continentalin SportContact™ 6 edustaa urheilurenkaiden kiistatonta kärkeä ja suorituskykyisintä rengasosaamista. Point S -rengasliikkeidemme ketju on mukana takaamassa ajon huolettomuutta ja turvallisuutta! Meiltä saat sekä parhaimmat renkaat autoosi sekä samalla asennukset, huollot ja muut tarvittavat rengastyöt.