Kesärengas

Continental
PremiumContact™ 6

PremiumContact™ 6 -rengas tekee ajokokemuksesta huoletonta säällä kuin säällä. Kun etsit renkaalta sporttista suorituskykyä, varmaa pitoa märällä tiellä ja helppoa käsiteltävyyttä, PremiumContact6 on juuri oikea ratkaisu. 
 
Continentalin patentoitu PremiumContact™ 6 -rengas on saksalaisen rengasteknologian uuden sukupolven taidonnäyte. Renkaan pito-ominaisuudet ovat optimoituja haastaviin sääolosuhteisiin, samalla kun ajomukavuus pysyy maksimaalisena läpi kilometrien. 
 
Kun tarvitset huippuluokan rengassuorituksia, löydät ne kätevästi lähimmästä Point S -liikkeestäsi. Meiltä saat uusimmat rengasinnovaatiot ja renkaiden huollot alan parhaimpien ammattilaisten työnä!
Katso lähin jälleenmyyjä

Continental PremiumContact™ 6 -vakaa ja urheilullinen ajokokemus kilometristä toiseen

PremiumContact™ 6 -kesärengas yhdistää Continentalin urheilurenkaiden ominaisuudet tasapainoiseen ajokokemukseen. Testivoittajarengas saakin kiitosta erinomaisesta ajomukavuudesta.
 
Renkaan pintakuvioinnin ulkosyrjän muotoilu on lainattu Continentalin SportContact™ 6 -renkaasta. Urheilurenkaan ominaisuudet parantavat PremiumContact™ 6 -renkaan pitoa ja käsiteltävyyttä kaistanvaihdoissa ja uraisilla teillä. Poikittaissuunnan renkaan uritukset pääsevät oikeuksiinsa, kun renkaalta etsitään nopeaa reagointia ja varmaa pitoa. 
 
Jokainen Continentalin rengas testataan ennen markkinoille laskemista, ja eri puolilla maailmaa sijaitsevat testiradat todentavat renkaiden timanttisen suorituskyvyn. Näin ollen voit varmistua siitä, että renkaat vastaavat Suomen säiden ja tienpintojen erikoishaasteita. 
 

Continental PremiumContact™ 6 – erinomainen märkäpito Suomen olosuhteissa

Continentalin PremiumContact™ 6 -renkaan ominaisuudet pääsevät oikeuksiinsa Suomen haastavissa sääolosuhteissa ajaessa. Renkaan innovatiivinen Safety Silica -kumiseos tekee pidosta niin kuivalla kuin märällä tien pinnalla erinomaisen. 
 
Puolueettomissa rengastesteissä on kiitetty etenkin renkaan pitoa ja jarrutusnopeutta märällä ja kuivalla tiellä. Samalla renkaan kilometritulos pysyy huippulukemissa, sillä renkaan polymeeriseos on kehitetty optimoimaan kilometrisuoritusta. 
 
PremiumContact™ 6 tähtää kokonaisvaltaisen huolettomaan ajokokemukseen, ja myös renkaan pintakuvointi vähentää auton sisälle syntyvää renkaan äänenvoimakkuutta. Näin ollen voit keskittyä huolettomaan ajokokemukseen kilometri toisensa jälkeen!
Katso lähin jälleenmyyjä

Continental PremiumContact™ 6 -henkilöauton kesärengas 

  • Urheilullista suorituskykyä vakaaseen ajoon
  • Pintakuviointi on lainattu Continentalin urheilurenkaista
  • Nopea jarrutuskyky ja erinomainen pito märällä tiellä
  • Pintakuviointi tehostaa nopeaa reagointia
  • Paranneltu kilometrisuoritus ja erinomainen kestävyys

Hanki PremiumContact™ 6 -rengas täyden palvelun Point S -liikkeestäsi

Point S -liikkeet ovat olemassa siksi, että ajokokemuksesi oli huoletonta viikonpäivästä toiseen. Continentalin PremiumContact™ 6 -rengas edustaa rengasvalikoimamme kärkeä, jonka avulla kilometrit taittuvat tasapainoisesti ja turvallisesti.
 
ympäri Suomen palvelevat rengasliikkeemme tarjoavat sinulle sekä parhaimmat renkaat autoosi että kaikki rengasalan palvelut. Ja aina järkevään hintaan!