Nastarengas

Viatti
Vettore Inverno V524

Viatti Vettore Inverno V524 -nastarengas on pakettiauton ehdoton luottokumppani pohjolan talveen äärettömän kovalla hinta-laatusuhteella. Viatti on panostanut kaikissa talvirengasmalleissaan äärettömän kovaan pitoon ja suorituskykyyn liukkailla ja lumisilla teillä, ja Viatti Vettore Inverno V524 -nastarengas on ehdottomasti valmistajan kovinta kärkimallistoa.

Luotettavan renkaan avulla pakettiauton käsittely on varmaa ja vakaata talven vaihtelevissakin oloissa ja tienpintojen tarjoten kovimpia haasteitaan. Kotimaisilla tikkanastoilla varustellut Viatti Vettoro Invernot valitsemalla et voi mennä vikaan.

Edustamme Point S -liikkeissämme maailman suurinta rengasalan ketjua tarjoten kaikki huippumerkkien renkaat, vanteet ja rengaspalvelut paketti- ja henkilöautoihin sekä katumaastureihin. Talviautoilussa olemme panostaneet kovimmissa testeissä menestyneihin malleihin, jotka voimme tarjota sinulle aina fiksuun hintaan. Katso lähin Point S -liikkeesi sivuiltamme ja hae pakettiautoosi sopivat Viatti Vettore Inverno V524 -renkaat käyttöösi jo tänään!

Viatti Vettore Inverno V524 pakettiauton nastarengas

 • Suunniteltu pakettiauton vaativaan talviajoon pohjoisen oloissa.
 • Varusteltu laadukkailla suomalaisilla tikkanastoilla.
 • Nastarenkaiksi miellyttävän tasaiset ja hiljaiset ajettavat.
 • Erittäin kova lujuus, kantokyky ja erinomainen polttoainetehokkuus.
 • Edullinen ja pitkään ominaisuutensa säilyttävä rengas.
 • Ihanteellinen ammattilaisille ja logistiikan aloille äärimmäisen tehokkaan kilometrituloksen ja taloudellisuutensa ansioista!
Katso lähin jälleenmyyjä

Erittäin suorituskykyinen ja kustannustehokas vaihtoehto myös työkseen ajavalle

Viatti Vettore Inverno V524 on ihanteellinen rengasvalinta pakettiautoon talvella ajaessa. Suorituskyky on testattu ja erinomaiseksi todettu lukuisissa suorituskokeissa, joissa renkaita on haastettu suurissakin nopeuksissa ja raskaalla kuormalla. Renkaan ominaisuudet sopivatkin erinomaisesti työkseen ajaville, logistiikan alalle ja kaupalliseen ajoon, sillä ne tarjoavat hinta-laatusuhteeltaan aidosti kilpailukykyisen vaihtoehdon premium-tason renkaiden rinnalle.

Viatti Vettore Invernon muotoilu ja kova sietokyky mahdollistavat renkaalle pitkän iän ja taloudelliset ajokilometrit. Taloudellisuutensa ansioista rengas tarjoaa polttoainesäästöjä ja tasaisen miellyttävää, mutta ennen kaikkea turvallista ajoa, vaikka kyydissä olisi suurempikin lasti.

VSS-teknologia, viistetyt olka-alueet ja erittäin joustava epäsymmetrinen kulutuspinta luovat yhdessä kokonaisuuden, joka tarjoaa kuskille äärimmäisen varmuuden ja hallinnan tunteet liukkaimmillakin talviteillä.

Viatti-renkaat ovatkin nimenomaan pohjoisen karuimpiin oloihin suunniteltu ja siellä testattu. Kiihdytys, jarrutus ja ajoneuvon hallittavuus säilyvät kuskin käsissä kaikissa tieolosuhteissa ja muuttuvassakin säässä. Näillä pakettiauton renkailla ajat turvallisesti ja luottavaisin mielin vaikka Siperian rankimman talven läpi.

Katso lähin jälleenmyyjä

Katsaus teknisiin ominaisuuksiin

 • VSS-tekniikka (muuttuva sivuseinämän jäykkyys) takaa joustavan ajon raskaillakin kuormilla ja kuoppaisilla teillä.
 • Renkaan korkealuokkaisen kumiseoksen viimeistelevät uuden ajan ViaMIX- ja ViaPRO -kumisekoitustekniikat, jolloin kumiseoksen parhaat ominaisuudet pääsevät huippuunsa ja kestävät pitkään.
 • Hydro Safe V -järjestelmä takaa erittäin tehokkaan veden ja sohjon poiston.
 • Epäsymmetrisesti sijoitetut avoimet sivu-urat varmistavat turvallisen ja vakaan ajon säässä kuin säässä.
 • Sisäpuolen kuviointi mahdollistaa tehokkaat lähdöt ja jarrutukset talvioloissa.
 • Tiheä lamellointi koko renkaan kulutuspinnalla, mikä vie ajoneuvon hallittavuuden uudelle tasolle.
 • SnowDrive-tekniikan erityiset syvennykset mahdollistavat vakauden syvällä lumella.

Hanki Viatti Vettore V524 -renkaat suoraan Point S -liikkeistä kautta maan

Saat edulliset Viatti Vettore V524 -pakettiauton renkaat käyttöösi varmimmin Point S -liikkeistä, joita löydät ympäri Suomen.

Rengasalan suurimpana ketjuna olemme erikoistuneet monipuoliseen rengaspalveluun. Saat meiltä renkaiden lisäksi kaikki rengasalan aina renkaiden vaihdosta niiden säilytykseen rengashotelleissamme.

Suurena toimijana voimme taata aina kohdallaan olevat hinnat, jotta voit tehdä varmasti fiksuja valintoja rengaskaupoilla. Niin ikään tuotteiden saatavuus kauttamme on ensiluokkaista, jolloin sinä pääset nauttimaan nopeasti mielekkäästä matkanteosta. Hae omat Viatti Vettore V524 -renkaasi lähimmältä Point S -pisteeltäsi tai tule tutustumaan koko laajaan valikoimaan.

Katso lähin jälleenmyyjä