Nastarengas

Viatti
Brina Nordico V522

Viatti Brina Nordico V522 on kovan luokan nastarengas talviajoon, jonka kanssa ei tarvitse tehdä kompromisseja. Suorituskykyinen rengas tarjoaa yhdistelmän turvallisuutta ja mielekästä ajoa talviseen kaupunki- ja maantieajoon sekä pohjoisen karuimmillekin teille, kuitenkin äärimmäisen fiksuun hintaan! Viatti Brina Nordico V522 on kehitelty vastaamaan lumen, jään ja loskan haasteisiin pohjoismaiden vaihtelevissa oloissa. Jos haet kovatasoista suorituskykyä henkilöautoosi, niin Viatti Brina Nordico V522 on varma valinta talviajoon.

Saat omat Viatti Brina Nordico V522 -nastarenkaasi lähimmältä Point S -liikkeestäsi kautta maan. Tarjoamme saman katon alta kaikki rengasalan palvelut ja huippumerkit, jotta sinä voit jatkaa matkaasi nopeasti ja turvallisesti. Talvirengasvalikoimassamme suosimme testeissä menestyneitä parhaita malleja, jotka tarjoamme alan suurimpana ketjuna kilpailukykyiseen hintaan ja varmalla saatavuudella.

Viatti Brina Nordico V522 nastarengas

  • muotoilu mahdollistaa parhaan suorituskyvyn lumella, jäällä ja loskassa kiihdyttäessä ja jarruttaessa
  • varusteltu kovatasoisilla kotimaisilla tikkanastoilla
  • moderni epäsymmetrinen kuviointi varmistaa pidon myös renkaan ulkoreunalla
  • viistetty olka-alueiden muotoilu ohjaa sohjon ja veden tehokkaasti pois
  • joustavan kulutuspinnan lamellit ovat tiheässä, mikä parantaa renkaan pitoa entisestään

Viatti Brina Nordico V522 yhdistää premium-tason suorituskyvyn ja ihanteellisen ajomukavuuden huokeaan hintaan. Valitse sinäkin rengas, joka on osoittanut suorituskykynsä kovimmissakin Siperian pakkasissa!

Katso lähin jälleenmyyjä

Aidosti premium-tason ajomukavuutta fiksuun hintaan

Vaikka Viatti Brina Nordico V522 ei kuulu kalleimpien rengasmerkkien kärkeen, se haastaa ominaisuuksillaan tunnettujen merkkien nastarenkaat. Tuotekehittelyn taustalla on vuosien suunnittelu- ja testaustyö talvisissa oloissa, kuten liukkaalla jäällä, lumisilla teillä ja syksyn loskasateissa.

Ratatestit sekä vaativimpienkin käyttäjien palaute ja kokemukset puhuvat puolestaan. Viatti Brina Nordico V522 todella tarjoaa ajajalleen uuden ajan varmuutta ja turvallisuutta talven muuttuviinkin sää- ja tieolosuhteisiin.

Laadukkaimmat nastarenkaat tunnetaan siitä, että ne pitävät läpi ajon, vaikka tienpinta alla muuttuisikin äkkinäisesti esimerkiksi lumesta peilijäähän. Samalla laaturengas tarjoaa voimakkaat kiihdytykset ja nopeat jarrutusmatkat liukkaalla tiellä. Äkkinäiset mutkat ja käännökset käyvät ketterästi.

Viatti Brina Nordico V522 on päihittänyt nämä kaikki haasteet sadoilla ja tuhansilla testikilometreillä. Parasta kyseisessä talvirenkaassa on sen kuljettajalleen tarjoama varmuus jokaisessa säässä, sekä nastarenkaalle poikkeuksellisen pehmeä rullaus ja ajomukavuus.

Katso lähin jälleenmyyjä

Renkaan ainutlaatuinen VSS-tekniikka mahdollistaa parhaan suorituskyvyn suurissakin nopeuksissa

Viatti Brina Nordico V522 -renkaissa on hyödynnetty VSS-teknologiaa (variable sidewall stiffness), jonka ansioista renkaat pystyvät mukautumaan tien pintaan entistä paremmin. Käytännössä rengas reagoi pehmeämmin tiessä oleviin kuoppiin ja muihin muotoihin, mikä vähentää niiden häiritsevää tuntua ajon aikana.

Parhaintaan VSS-teknologia tarjoaa etenkin suuremmissa nopeuksissa, kuten talvisilla moottoriteillä tai maanteillä ajaessa. Tällöin huomaat varmasti tehokkaan ja miellyttävän suorituskyvyn eron perinteisiin nastarenkaisiin verratessa. Viatti Brina Nordico V522 -renkaiden nopeusluokka on hulppea T, eli jopa 190 km tunnissa.

Viatti Brina Nordico V522 huipputason nastarenkaat suoraan Point S -liikkeestäsi

Viatti Brina Nordico V522 on nastarengas sinulle, joka haluat talvirenkaaltasi parasta suorituskykyä yhdistettynä ihanteelliseen ajomukavuuteen. Kaiken tämän kruunaa vielä käyttäjien ja ammattilaistemme kiittelemä erinomainen hinta-laatusuhde.

Saat sinulle parhaiten sopivat talvirenkaat sekä kaikki rengas- ja vannepalvelut näppärästi lähimmästä Point S -liikkeestäsi, joita löydät ympäri Suomen.

Alan ammattilaisemme edustavat Suomessa maailman suurinta rengasalanketjua, jossa turvallisuutesi, laatu sekä ensiluokkainen palvelu ovat tärkeimmät tehtävämme. Katso oma Point S -liikkeesi sivuiltamme ja vaihdata turvalliset talvirenkaat jo tänään!

Katso lähin jälleenmyyjä