Nastarengas

Viatti
Bosco Nordico V523

Viatti Bosco Nordico V523 on ihanteellinen ja varma nastarengas katumaastureihin. Mallissa yhdistyvät täydellisesti ensiluokkainen turvallisuus ja miellyttävä ajokokemus. Rengas sopii niin maaseutu- kuin kaupunkiajoon. Kova suoritustaso on testattu aina Siperian kovimmissa oloissa asti, ja näillä renkailla pärjäätkin varmasti myös kaupungin auraamattomilla teillä sekä liukkaissa risteyksissä ja kiihdytyskaistoilla.

Löydät Viatti Bosco Nordico V523 -renkaat Point S -liikkeistämme kautta maan. Valikoimamme on suunniteltu takaamaan sinulle parhaat mahdolliset kilometrit ympäri vuoden, ajoitpa sitten vähälumisilla kaupunkiteillä tai lumisilla sivuteillä.

Viatti Bosco Nordico V523 nastarengas

  • Suunniteltu pohjoisen teille SUV-autojen korkealuokkaiseksi talvirenkaaksi.
  • Tuotekehittelyn taustalla on venäläistä, saksalaista ja italialaista rengasalan huippuosaamista.
  • Testattu lumella, jäällä ja loskalla johtavien autoyritysten ja ammattikuskien toimesta.
  • Varusteltu kotimaisilla tikkanastoilla, jotka kestävät kovaakin kulutusta.
Katso lähin jälleenmyyjä

Renkaan kehittynyt tehostaa loskan- ja veden poisohjautumista

Viatti Bosco Nordico V523 -renkaan pinta on suunniteltu varmistamaan maksimaalinen pito säässä kuin säässä. Kumin kulutuspinta on muotoiltu epäsymmetrisellä vahvalla kuvioinnilla, mikä parantaa etenkin renkaan ulkoreunan suorituskykyä.

Kuvioinnin ansiosta hallittavuus, pito ja vakaus on vahvaa ei vain renkaan keskellä, vaan koko pinta-alueella aina ulkoreunalta lähtien. Sisäpuolen kuvioinnissa taas on huomioitu etenkin ärhäköiden kiihdytysten ja jarrutusten mahdollistaminen. Nopeat kaarrokset ja liikkeellelähdöt onnistuvat Viatti Bosco Nordico V523 -renkailla niin maantie- kuin testirata-ajossakin erinomaisesti.

Tiheästi lamelloitu kulutuspinta tekee renkaan pitävyydestä todella vahvan lumella, jäällä, sohjossa ja vedessä. Joustavuutensa ansiosta rengas kestää vaihtelevaakin tien pintaa ja on pitkäaikainen valinta aktiiviseenkin ajoon. Sohjon ja veden poistumista renkaan ja tien välistä on tehostettu viistetyillä olka-alueilla, mikä lisää renkaan luotettavuutta ja vakauden tunnetta märällä pinnalla ajaessa. Näin ollen voit ajella turvallisesti ja luottavaisin mielin myös liukkaalla pinnalla, jonka päälle olisi kertynyt kosteutta tai selvä vesikerros.

Katso lähin jälleenmyyjä

Katsaus teknisiin ominaisuuksiin

  • VSS-teknologian ansiosta rengas mahdollistaa nopeat reagoinnit ohjausliikkeisiin.
  • VSS-teknologia pehmentää tienpinnan epätasaisuuksia renkaan pinnan ollessa äärimmäisen mukautuva.
  • Laadukas kumiseos on varmistettu innovatiivisella ViaMIX-sekoitustekniikalla.
  • HighStab-tekniikan mukaisesti suunniteltu uniikki pintakuviointi ja SnowDrove-tekniikalla toteutetut syvennykset tarjoavat suorituskykyä paksullakin lumella ja liukkaalla jäällä.
  • Renkaiden tiheästi asetetut lamellit ja erittäin joustavat lohkot maksimoivat varman pidon joka säällä.

Hanki Viatti Bosco Nordico V523 -renkaat maasturiisi lähimmästä Point S -liikkeestä

Viatti Bosco Nordico V523 on perusteellisen kehitystyön tulos katumaastureiden turvalliseen talviajoon. Hintalaatu-suhteeltaan fiksu, mutta samalla premium-tasoa hätyyttelevä rengas on varma valinta Suomen talvisiin oloihin. Renkaiden suorituskykyä on haastettu ja testattu vaativissa pohjoisen oloissa, ja malli kasvattaakin jatkuvasti suosiotaan suomalaisten SUV-autoilijoiden keskuudessa.

Edustamme Point S -liikkeissämme maailman suurinta rengasalan ketjua, ja löydät valikoimastamme kaikki Viatti-renkaat korkealuokkaisen palvelun siivittämänä. Palvelevat liikkeemme kattavat koko maan Lapista pääkaupunkiseudulle. Ammattilaisemme varmistavat mielellään kanssasi, että teet juuri omiin tarpeisiisi sopivan rengasvalinnan aidosti fiksuun hintaan.

Katso lähin Point S -liikkeesi sivuiltamme ja tule tutustumaan koko laajaan valikoimaan!

Katso lähin jälleenmyyjä