Renkaat

Valikoimastamme löydät maailman suosituimpia, testatuimpia ja laadukkaimpia rengasmerkkejä. Tutustu valikoimaan ja hanki omasi liikkeestä!

Maailman pohjoisimman rengasvalmistajan kädenjälki turvaa suomalaisten ajoa säässä kuin säässä. Testimenestyjärenkaista löydät esimerkiksi huippusuositut Hakkapeliitta-tuoteperheen renkaat, jotka turvallistavat ajoasi Suomen haastavissa sääolosuhteissa. Jokainen tuotemerkin rengas koeajetaan äärimmäisen tarkasti sopivilla testiradoilla, joista pohjoisin löytyy Suomen Lapista.

Katso lisää

Yokohama on Japanin suurin ja tunnetuin rengasvalmistaja, jonka renkaat tunnetaan varmasta suorituskyvystään, innovatiivisista malleistaan ja fiksusta hinta-laatusuhteestaan. Yokohamalta löydät kestävät renkaat jokaiseen Suomen vuodenaikaan! Voit hankkia Yokohama-renkaita Suomesta yksinoikeudella Point S -liikkeistä.

Katso lisää

Michelin on synonyymi korkealle laadulle, joten voit luottaa moninkertaisen testivoittajan kovaan suorituskykyyn ja innovaatioihin. Michelin-renkaat tarjoavat turvallisuutta niin rouheisilla sorateillä, lumipyryn yllättäessä kuin kesäsateiden kastelemalla asfaltilla. 

Katso lisää

Continental-renkaat ovat saksalaisen rengasalan huippunimi, jonka innovaatioita kehitetään tarkan insinööritaidon voimalla. Tinkimätön laatu ja teknologiset edistysaskeleet renkaiden kehityksessä ovat nostaneet Contintental-renkaat jo monen suosikiksi!

Katso lisää