Renkaat

Valikoimastamme löydät maailman suosituimpia, testatuimpia ja laadukkaimpia rengasmerkkejä. Tutustu valikoimaan ja hanki omasi liikkeestä!

Yokohama on Japanin suurin ja tunnetuin rengasvalmistaja, jonka renkaat tunnetaan varmasta suorituskyvystään, innovatiivisista malleistaan ja fiksusta hinta-laatusuhteestaan. Yokohamalta löydät kestävät renkaat jokaiseen Suomen vuodenaikaan! Voit hankkia Yokohama-renkaita Suomesta yksinoikeudella Point S -liikkeistä.

Katso lisää

Yksinoikeudella Point S -liikkeistä saatavat Summerstar-renkaat tarjoavat tasapainoista ajokokemusta, voimakasta suorituskykyä ja polttoainetta säästävää ajoa kilometri toisensa perään. Summerstar Sport 3+ edustaa uuden sukupolven urheilullista rengasta, jossa suorituskyky ja pito kohtaavat parhaalla tavalla.

Katso lisää

Maailman pohjoisimman rengasvalmistajan kädenjälki turvaa suomalaisten ajoa säässä kuin säässä. Testimenestyjärenkaista löydät esimerkiksi huippusuositut Hakkapeliitta-tuoteperheen renkaat, jotka turvallistavat ajoasi Suomen haastavissa sääolosuhteissa. Jokainen tuotemerkin rengas koeajetaan äärimmäisen tarkasti sopivilla testiradoilla, joista pohjoisin löytyy Suomen Lapista.

Katso lisää

Michelin on synonyymi korkealle laadulle, joten voit luottaa moninkertaisen testivoittajan kovaan suorituskykyyn ja innovaatioihin. Michelin-renkaat tarjoavat turvallisuutta niin rouheisilla sorateillä, lumipyryn yllättäessä kuin kesäsateiden kastelemalla asfaltilla. 

Katso lisää

Viatti-renkaat ovat varma valinta Suomen talveen! Kotimaisilla tikkanastoilla varustetut Viatti-renkaat turvaavat ajoasi lumessa, jäässä ja sohjossa. Fiksun hinta-laatusuhteen renkaat tarjoavat kovaa kilometrikestävyyttä ja mukavaa ajotuntumaa läpi kilometrien.

Katso lisää

Continental-renkaat ovat saksalaisen rengasalan huippunimi, jonka innovaatioita kehitetään tarkan insinööritaidon voimalla. Tinkimätön laatu ja teknologiset edistysaskeleet renkaiden kehityksessä ovat nostaneet Contintental-renkaat jo monen suosikiksi!

Katso lisää