Point S vahvistuu Lahdessa

Lapin Kumin uusi toimipiste Rengastoppi Oy avataan Lahteen

Lapin Kumi vahvistaa Point S Finland -ketjua uudella toimipisteellä, kun se jatkaa yrityskauppojen jälkeen Rengastoppi Oy:n menestyksekästä rengaskauppaa Lahden talousalueella osoitteessa Laatukatu 10.

Samalla ketju vahvistuu myös maantieteellisesti merkittävällä tavalla, sillä nyt Point S saa lisää liiketoiminnallista vahvuutta voimakkaasti kasvavalle Lahden talousalueelle. Ennestään toisella puolella Lahtea toimii jo Point S -ketjun Valinta-Rengas Oy. Molemmilla Lahden Point S -liikkeillä on jo pitkät rengasosaamisen perinteet ja vakiintuneet asiakaskuntansa. Lahden toimipiste tulee olemaan järjestyksessään jo 9. Lapin Kumi Oy:n toimipiste.

Uusista mahdollisuuksista toimeenpanemme nyt yhden laajentamalla yrityksemme toimintaa vahvasti kasvavalle Lahden talousalueelle.  Tavoitteenamme on saada merkittävä markkinaosuus Päijät-Hämäläisessä rengaskaupassa niin kevyellä kuin raskaallakin puolella mahdollisimman lyhyessä ajassa,  kustannustehokkaasti kovalla tekemisen meiningillä. Hyödynnämme käytännössä niitä
oppeja, mitkä olemme jo hyväksi havainneet Oulussa, Jyväskylässä ja Kuopiossa.

–  Lapin Kumi Oy:n toimitusjohtaja Ville Ruokanen

Lue koko uutinen alta!

Lue koko uutinen
Katso lähin liike