ALCAR-vanteet

Hanki markkinoiden ykkösluokkaa olevat AEZ, DOTZ, DEZENT tai MAK vanteet Point S-liikkeistämme! Täyden palvelun rengastalona tarjoamme suuren valikoiman laatuvanteita ammattitaidolla. Kauttamme löydät niin henkilöauton alumiinivanteet, teräsvanteet kuin kuorma- ja pakettiauton vanteet erilaisiin tarpeisiin.

Katso lähin jälleenmyyjä

Vanteemme sopivat erinomaisesti pohjoisiin oloihin

Valitsemalla vanteemme varmistat ensiluokkaisen turvallisuuden ja laadun. Korkealaatuiset vanteemme valmistetaan tarkkojen laatuvaatimusten ja mittojen mukaan kaikille automalleille. Saatavilla on lukematon määrä erilaisia malleja, muotoja ja värejä kaiken tyylisille kuljettajille ja autoille. Vanteemme sopivat erinomaisesti ympärivuotiseen käyttöön kovan ja kestävän maalipinnan ja akryylilakkauksen ansiosta.

Edustamamme vannemerkit ovat:

  • Alumiinivanteet henkilöautoille: AEZ, DOTZ, DEZENT ja MAK
  • Teräsvanteet henkilö- ja maastoautoille: ALCAR Stahlrad ja DOTZ 4×4 Survival
  • Teräsvanteet kuorma-autoille ja perävaunuille: MAXION Wheels

Ammattilaisemme palvelupisteillämme auttavat mielellään vanteiden valinnassa ympäri Suomen. Tutustu myös ALCAR 3D Vannesovittimeen, jossa näet ja koet autosi valitsemillasi vanteilla. Realistinen 360° näkymä, jossa pääset valitsemaan erikokoisia ja näköisiä vanteita muutamalla klikkauksella. Helppoa ja hauskaa!

Voit tutustua myös ALCAR vanteiden valikoimaan uusimpien esitteiden ja vannekohtaisten sivujen kautta:

Kokeile vannesovitinta

ALCAR vanteet – paras valikoima vannealan ammattilaisilta

ALCAR on johtava vannevalmistaja ja maahantuoja, jonka tuotteisiin Point S-ketjun ammattilaisillamme on valmistajan edellyttämä koulutus. ALCAR:n edustamat vanteet ovat hintalaatusuhteeltaan erinomaisia sijoittuen vannemarkkinoiden keskiluokkaan. Laatu tuotteissa on kuitenkin huomattavan korkea, minkä vuoksi alan ammattilaisina olemmekin valinneet juuri ALCAR-vanteet osaksi valikoimamme kärkeä – jotta voimme tarjota sinulle laatutuotteita fiksuun hintaan!

  • AEZ, DOTZ ja DEZENT vanteiden tuotanto on Saksassa. Testatut ja hyväksytyt korkealuokkaiset materiaalit ovat peräisin Norjasta ja Dubaista. MAK vanteet ovat italialaista muotoilua.
  • Kaikki AEZ, DOTZ ja DEZENT vanteet käyvät läpi 10-kohtaisen laadunvalvonnan ja niillä on 3 vuoden pintakäsittelytakuu.
  • AEZ, DOTZ ja DEZENT alumiinivanteiden koko valmistusprosessin aikana suoritetaan jatkuvia testejä korkeimpien laatukriteerien mukaisesti mittatarkkuuden, materiaalin homogeenisuuden, pintakäsittelyn, tiheyden ja visuaalisten vikojen osalta.
  • Tuotantoprosessissa kiinnitetään erityistä huomiota ympäristöystävällisyyteen. Laitteistot ovat TÜV-hyväksyttyjä ja ISO 9001 -sertifioituja.
Lue esite Katso lähin jälleenmyyjä

Katso lähin ALCAR-vanteiden Point S jälleenmyyntipisteesi!

ALCAR-vanteisiin koulutetut ammattilaisemme liikkeissämme auttavat sinua sopivien vanteiden valinnassa. Voit myös tutustua tarkemmin valmistajaan, ALCAR Finland Oy:hyn, heidän verkkosivuillaan, tai kysyä lisää Point S-liikkeestäsi ammattilaisiltamme!

Katso lähin täyden palvelun Point S -liikkeesi ja tutustu markkinoiden parhaimpien vanteiden paikallisvalikoimaan!

Liikkeet