ALCAR-vanteet

Hanki markkinoiden ykkösluokkaa olevat ALCAR-vanteet Point S-liikkeistämme! Täyden palvelun rengastalona tarjoamme suuren valikoiman laatuvanteita ammattitaidolla. Kauttamme löydät niin henkilöauton kevytmetallivanteet, teräsvanteet kuin kuorma- ja pakettiauton vanteet erilaisiin tarpeisiin.

Katso lähin jälleenmyyjä

ALCAR-vanteet sopivat erinomaisesti pohjoisiin oloihin

Valitsemalla ALCAR-vanteet varmistat ensiluokkaisen turvallisuuden ja laadun. Korkealaatuisia ALCAR-jälkiasennusvanteita valmistetaan kaikille automalleille, ja saatavilla on lukematon määrä erityylisiä vanteita mitä erilaisin värein. Vanteet sopivat erinomaisesti Suomen talvisiinkin oloihin, sillä niiden akryylilakkapinnoite on tarkoitettu kovaan ympärivuotiseen käyttöön.

Edustamiamme ALCAR-vanteiden laatumerkkejä ovat:

  • Henkilöauton vanteet alumiini: AEZ, DOTZ, DEZENT, MAK
  • Teräsvanteet: ALCAR Stahlrad, DOTZ 4×4
  • Kuorma-auton vanteet: MAXION Wheels

Ammattilaisemme palvelupisteillämme auttavat mielellään vanteiden valinnassa ympäri Suomen. Voit myös hyödyntää valmistajan tarjoamaa ALCAR 3D vannesovitinta verkossa. Vannesovittimella näet jo etukäteen, miltä vanteet näyttävät valitsemasi auton alla. Valitse tuhannesta eri automallista, ja käytä näppäriä suodattimia juuri sopivan vannemallin löytämisessä ja tarkastelussa.

Voit tutustua rauhassa koko ajankohtaiseen ALCAR-vanteiden valikoimaan myös verkkoesitteistämme ja vannekohtaisilla sivuilla:

Kokeile vannesovitinta

ALCAR-vanteet – paras valikoima rengasalan ammattilaisilta

ALCAR on johtava vannevalmistaja- ja maahantuoja, jonka tuotteisiin Point S-ketjun ammattilaisillamme on valmistajan edellyttämä koulutus. ALCAR-vanteet ovat hintalaatusuhteeltaan erinomaisia sijoittuen vannemarkkinoiden keskiluokkaan. Laatu tuotteissa on kuitenkin huomattavan korkea, minkä vuoksi alan ammattilaisina olemmekin valinneet juuri ALCAR-vanteet osaksi valikoimamme kärkeä – jotta voimme tarjota sinulle laatutuotteita fiksuun hintaan!

  • ALCAR-vanteet valmistetaan Saksassa. Testatut ja hyväksytyt korkealuokkaiset materiaalit ovat peräisin Norjasta ja Dubaista.
  • Kaikki valmistajan vanteet käyvät läpi 10-kohtaisen laadunvalvonnan ja niillä on 3 vuoden takuu.
  • Jokaiselle vanteelle tehdään erikseen laatu- ja turvallisuusmittaukset, muun muassa joustavuus-röntgentestit 3-ulotteisiin mittauksiin kykenevillä laitteistoilla.
  • Lisäksi tuotantoprosessissa kiinnitetään erityistä huomiota ympäristöystävällisyyteen. Laitteistot ovat TÜV-hyväksyttyjä ja ISO 9001 -sertifioituja.

Lue tästä Alcarin uusin esite talvivanteista (2020/21).

Lue esite Katso lähin jälleenmyyjä

Katso lähin ALCAR-vanteiden Point S jälleenmyyntipisteesi!

ALCAR-vanteisiin koulutetut ammattilaisemme liikkeissämme auttavat sinua sopivien vanteiden valinnassa. Voit myös tutustua tarkemmin valmistajaan, ALCAR Finland Oy:hyn, heidän verkkosivuillaan, tai kysyä lisää Point S-liikkeestäsi ammattilaisiltamme!

Katso lähin täyden palvelun Point S -liikkeesi ja tutustu markkinoiden parhaimpien vanteiden paikallisvalikoimaan!

Liikkeet